Мария Илиева официално представи новия си сингъл “Думи” чрез уникален медиен мост между БГ Радио и Нова ТВ

Мария Илиева официално представи новия си сингъл “Думи” чрез уникален медиен мост между БГ Радио и Нова ТВ

05 Ñåïòåìâðè 2007 | M.I. Productions

Новият видео клип дава заявка да бъде един от най-добрите правени през годината

Вчера, 04.09, в ефира на БГ Радио и днес, 05.09, по НОВА телевизия, любимата на българската публика певица, Мария Илиева, официално представи новия си сингъл “Думи”. За първи път в ефира на телевизия ММ беше излъчен и видео клипът към него. “Думи” е поредният сингъл от албума на Мария Илиева – “Идвам към теб”. Музиката и аранжиментът на “Думи” са дело на Графа и Георги Янев. Текстът на песента е на Руши Видинлиев и Стоян Роянов – Ya-Ya. Община Каварна в лицето на г-н Цонко Цонев отново подаде ръка на българското музикално изкуство, като партнира за успешното реализиране на сингъла.

За своя нов клип, Мария Илиева работи за пореден път с най-добрия български режисьор Валери Милев, а оператор е Мартин Чичов. Снимките на видеото продължиха два пълни снимачни дни, в които Мария смени няколко различни образа, олицетворение на различните лица на съвременната успяла жена – силна, властна и секси, същевременно нежна и романтична, целеустремена и със самочувствие, намерила пътя и себе си. Стайлингът е дело на Creative House Chimp, които предлагат нова оригинална визия. Прическата и гримът са дело на най-добрия коафьор за 2006 - Георги Петков (Pantene Beauty Awards) и изявения млад гримьор Зоран Коцов. В клипа се включва също и атрактивна бойна сцена, препратка към любимите кунг-фу филми от 80-те с Брус Лий. Образът на апатични хора с деформирани облепени във вестникарски изрезки глави е пародия на малките души, изгубени в многото си никому ненужни думи. Нестандартният сюжет на клипа е подсилен от уникалните екзотични животни – тарантула, американска хлебарка и коралова змия, които бяха специално предоставени за заснемането на видеото. Хореография на движенията подготви Милен (екс-„Сатен"). Видеото дава заявка за един от най-добрите клипове, правени през тази година, със своята уникална “ърбан” визия и специални ефекти.

Официалните медийни партньори на албума “Идвам към теб” - НОВА телевизия, ММ и БГ Радио, представиха най-новия сингъл от него чрез уникален медиен мост.

Албумът бе напълно самостоятелно реализиран от продуцентската компания на талантливата изпълнителка “M.I. Productions”. Наскоро чаровната певица стартира и лейбъла “Стерео стая”, чрез който тя замисля да промотира “младата българска музика”, давайки шанс на неоткрити таланти да намерят своя творчески израз в България.