Меги Дерм праща в съда жълт вестник заради сексинтрига

Меги Дерм праща в съда жълт вестник заради сексинтрига

17 ГЂГўГЈГіГ±ГІ 2007 | ВИП Комюникейшън

Изданието описва как е правила секс пред камерите на реалити шоу. “Подобни писания може да ме лишат от правото да осиновя Божидар”, казва тя.

Завърналата се от Германия бизнесдама Меги Дерм започва шумен процес заради накърняване на името й и опасност да загуби правата за осиновявеното на 8-годишния Божидар след неверни писания в трибуквено издание, в което се описва как е правила секс пред камерите на реилити играта “Сървайвър”.

Адвокатите й ще внесат иск за 6-цифрена сума, която може ще доведе до фалит медията.

Собственичката на стриптийзбарове не даде никакъв коментар относно слуховете, че е сред участниците в реалити играта на Би Ти Ви, но бе категорична, че ще води дело, докато се докаже истината.

"Това дело не е за пари. Ще даря извоюваната след делото сума на деца, които са били изоставени като Божидар. За мен е изключително важно той да стане мой син. И няма да позволя подобни измислици да попречат на неговото щастие да има родители и на моето да имам дете”, каза още Меги Дерм.

Тя вече се оттегли от бизнеса си в Германия и наесен ще открие уникален гурме-ресторант в кв.Бояна. Меги се установява в България , за да се грижи осиновеното дете.

Снимка ВИП Комюникейшън