Избират Двойка на годината за празника на влюбените

Избират Двойка на годината за празника на влюбените

03 Ôåâðóàðè 2014 | Infotech.bg

Звездна Двойка на годината ще бъде избрана на пищна церемония дни преди празника Свети Валентин. Влюбените двойки ще минат по червения килим на пианобар Арбат на 12 февруари вечерта.

В конкурса ще бъдат включени популярни българи, които през последните месеци са най-обсъждани в медиите и в социалните мрежи.

Сред тях са внукът на Николай Гяуров, нашумял със сериала „Фамилията” – Мартин Гяуров и актрисата Йоана Темелкова, репортерката на Гала в „На кафе” Зайнеб и бизнесменът Стоян Балевски, най-младият собственик на телевизия у нас - Денис Касъмов (BG MUSIC Channel) и журналистката Ива Атанасова, звездата от „Под прикритие” Мариан Вълев и манекенката и актриса Снежана Макавеева, скандалната Златка Райкова и ММА-боецът Георги Валентинов.

След много раздели и начало на нови любови, певецът Део се кротна до танцьорката Мариана. В гласуването до момента той е в челната тройка, в компанията на още две номинирани двойки - журналистката и ПР Патриция Кирилова с мениджъра на Италкерамик Груп Дончо Георгиев, както и продуцентът Иван Христов с водещата Ирина Сарачинова.

Сред номинираните са също скандалната Рут Колева с Любо Жечев, както и щерката на Христо Стоичков - Мика, която не спира да демонстрира връзка с нежния актьор Иво Аръков.

Изненада ни поднесе и певицата Мария Илиева, която за първи път показа мъж до себе си и то много по-млад от нея - баскетболистът Мартин. Разбира се, за да е обективна надпреварата са включени и две от най-натрапваните двойки – Валери Божинов с Николета и баджанаците им – Алисия и Ники Михайлов. Заради лошия пример, който дават с вечните си задочни разпри в медиите, те са номинирани в категория Антидвойка на годината. По петите им е и Евгения Калканджиева с мъжа си Тачо, които превърнаха брачните си проблеми в национален сеир. Категорията Антидвойка излиза извън границите ни с европейския скандал, разигран от френския президент Франсоа Оланд, който изневери на половинката си - журналистката Валери Трирвейлер с младата звезда Жюли Гайе.

Сред изобилието от награди и почетна статуетка, ще има екзотична екскурзия за двама, ваучери за романтична вечеря в ресторант САН СТЕФАНО в София, карти с отстъпки за Дринк енд Драйв София, маркова козметика, луксозни аксесоари от Габи Капитанова - BEFANA и други. Партньор на събитието е Рекламна агенция Цанови ООД.