"Златен приз" 2012 за "Витоша парк хотел"

"Златен приз" 2012 за "Витоша парк хотел"

18 Ôåâðóàðè 2013 | Infotech.bg

За 30-та поредна година Международната туристическа борса ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО 2013 събра участници и представители на туристическия бизнес в България и 21 други страни. По традиция в рамките на изложението бяха връчени престижните годишните награди на сп. "Туризъм и отдих" за 2012 г., което отличи за втори път Витоша Парк Хотел.

Наградата "Най-добър 4-звезден градски хотел за 2012 г." е признание за непрекъснато развитие и динамика в усъвършенстването и предлагането на уникален туристически продукт, съчетаващ както най-добрите традиции и съвременни световни практики в хотелиерството и ресторантьорството, така и собствено ноу-хау с подчертано иновативен характер. "Зад гърба си имаме богата история и стабилна основа, а пред нас стой безкрайния път на усъвършенстването. И всяка крачка по него ще бъде все по-уверена, защото разполагаме с най-ценния потенциал за това – квалифициран и мотивиран екип, конкурентен продукт и клиенти, които го ценят." споделя Борислав Аврамов, Генерален мениджър на Витоша Парк Хотел.

Освен перфектните си хотелиерски услуги Витоша Парк Хотел е домакин на много престижни корпоративни и светски събития. Едно от тях е гала церемонията за връчване на наградите на най-елегантните българи „БГ модна икона”, която от самото си начало се провежда в представителния ресторант „Тоскана” на хотела.

Първите професионални признания за екипа и за качеството на туристическия продукт са наградата „Хотел за конгресен туризъм” 2005 на Българска хотелиерска и ресторантьорска асоциация и „Златен приз" 2007 за „Най-бързо развиващ се хотел” на списание „Туризъм и отдих”.

Снимка:
1. Витоша Парк Хотел