Ново универсално дистанционно ви дава безпрецедентен контрол върху домашните забавления

Ново универсално дистанционно ви дава безпрецедентен контрол върху домашните забавления

03 Îêòîìâðè 2012 | Infotech.bg

Logitech обяви следващото поколение от своята награждавана линия от дистанционни управления Harmony® - Logitech Harmony® Touch. Това универсално дистанционно от най-висок клас дава възможност за настройка с помощта на цветен тъчскрийн за безпрецедентен контрол на вашата система за домашно забавление.

Проектирано да направи откриването на предпочитаните забавления възможно най-лесно, Logitech Harmony Touch позволява да добавяте, премахвате и преподреждате до 50 икони на любими канали от мрежата на вашия кабелен или сателитен доставчик, директно върху 2.4-инчовия цветен тъчскрийн. След проста онлайн настройка, вие и вашето семейство ще имате достъп до всички любими канали с просто почукване, прехвърляне или скролване с пръсти, премахвайки досадната необходимост да помните номера на канали и да навигирате из дълги екранни указания. Можете да персонализирате взаимодействието с домашните системи, за да намирате бързо и лесно всичките си любими забавления - от телевизия и филми до игри и музика – с едно докосване.

„Logitech Harmony Touch представлява следващата еволюция на универсалните дистанционни,” каза Йорг Тевес, вицепрезидент на групата за цифров дом и бизнес в Logitech. „Днес хората ценят удобството и искат домашни системи за забавление, които са впечатляващи и лесни за употреба. С тази мисъл Logitech проектира дистанционно управление, което дава на хората възможност по прост начин да персонализират взаимодействието с тези системи и да чувстват, че ги контролират, както никога досега.”

Ергономичната, изваяна форма на дистанционното и логичната подредба на бутоните оформят елегантен, минималистичен дизайн, който допринася за модерния изглед на вашата всекидневна. Освен това нископрофилните бутони са с подсветка, така че да можете лесно да управлявате домашните си забавления, дори в тъмнина.

Logitech Harmony Touch е съвместимо с повече от 225,000 устройства за домашно забавление от над 5,000 марки и може да контролира до 15 устройства. Включената в комплекта зарядна станция поддържа дистанционното заредено и под ръка, готово за използване, независимо какво ще правите.

Logitech Harmony Touch се очаква да бъде налично на пазарите в САЩ и Европа в началото на октомври 2012 г. на препоръчителна крайна цена от €179.99.