Начало » Музика » Устата ще продава любимите си вещи на благотворителен търг

Музика


Устата ще продава любимите си вещи на благотворителен търг Устата ще продава любимите си вещи на благотворителен търг

29 Декември 2008 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Музика

   increase  decrease

През новата 2009-та година Устата е замислил да продаде част от любимите си вещи на благотворителен търг в помощ на децата. Това той разкри в авторската рубрика на светската журналистка Нина Никол за списание ОК! Рапърът показа 11 от най-обичаните от него неща. Сред тях са любимото му бомбе, първата му кожена яка, ключовете от колата, брачната халка, невероятно слънчева снимка на дъщеричката му, белите очила, сребърният суичър, късметлийският химикал, с който написва последния си албум и т.н. На първо място обаче е оригиналният медальон, който представлява отливка на устните му.

“Държаха ми устата затворена половин час, което беше някакъв ужас за мен. В него има вграден чип, така че и да ми го откраднат, ще ги намеря и след това ще ги пляскам. Този медальон е моята визитка като изпълнител. През новата година ще си поръчам по-малък, а този ще го продам на благотворителен търг” – откровеничи Устата.

Същата ще е съдбата и на гъзарските бели обувки, които си е купил от Австрия, докато е бил на концерт на Мадона.

“Те са уникат – един, единствен чифт. Слагам ги на определени участия, само с бели костюми. Не ги нося много, защото ме е страх дори на обущар да ги занеса” – казва рапърът.

На търга ще попадне и една от последните шапки, които бай Димитър му изработва.

“Имам над 100 шапки, като много от тях съм подарил и много съм хвърлил в публиката. Горд съм, че върнах бомбето на мода. Шапката ми е като завършек на костюма” – усмихва се Устата.

Най-скъп на сърцето му обаче е речникът с римите, с който не се разделя от 2000-та година и вече изглежда много опърпано.

“Помага ми, когато зацикля да направя подходящата рима в песента, тъй като при мен основното правило е да си пиша текстовете сам. В него държа и едни от последните текстове за песни, които съм нахвърлил, като например: „БМВ с тарикати лепят плакати...”

Снимка: Валери Захов (www.erogance.eu)

Прочетено: 2890 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.