Начало » Музика » Близо 2000 души ще гледат безплатно звездите на Туборг Грийн Фест 2007

Музика


Близо 2000 души ще гледат безплатно звездите на Туборг Грийн Фест 2007 Близо 2000 души ще гледат безплатно звездите на Туборг Грийн Фест 2007

28 Май 2007 Carlsberg Bulgaria   |  Коментари [0] Категория › Музика

   increase  decrease

Red Hot Chili Peppers, Beastie Boys, Pink, INXS и Michael Bolton са сред звездите, които феновете ще могат да видят на живо

Близо 2000 българи ще могат да спечелят безплатен билет и да видят на живо звездите, които ще изнесат концерти в рамките на ТУБОРГ ГРИЙН ФЕСТ 2007. Инициативата стартира на 1 юни 2007 г. с концерт на INXS в София. Петима от късметлиите, спечелили билет за концерта, ще бъдат поканени на лична среща с групата в деня на репетицията им, 31 май.

ТУБОРГ ГРИЙН ФЕСТ 2007 включва концерти на Pink и Michael Bolton в столицата през юли, както и участието на Beastie Boys на фестивала Exit в Сърбия. 500 щастливци пък ще имат възможността в компанията на свой приятел да видят шоуто на Red Hot Chili Peppers на 26.06.2007 г. в Индижа, Сърбия. Транспортът и билетите за концерта са осигурени от Карлсберг България АД, които реализират ТУБОРГ ГРИЙН ФЕСТ в България за първи път това лято.

При поръчка на наливен Туборг в заведения феновете ще получават специална скреч карта, с която могат да спечелят една от близо 100 000-те награди, които ще бъдат раздадени в промоцията. Всеки над 18-годишна възраст, който иска да посети концертите, ще трябва да изпрати като SMS верен отговор на въпроса “The Fun Starts Here” е рекламното изречение на коя марка бира?” и да посочи името на концерта от ТУБОРГ ГРИЙН ФЕСТ, който би желал да посети (например: TUBORG INXS) на кратък номер 1041, достъпен за всички мобилни оператори в страната. След като бъде изпратен валиден SMS, от съответния мобилен оператор ще се връща отговор за датите на теглене на печелившите чрез лотария. Наградите ще се получават на място в заведението или в офиса на Карлсберг България АД. Повече информация за програмата на ТУБОРГ ГРИЙН ФЕСТ и правилата на промоцията може да бъде открита на www.tuborg.bg.

Традиционно, Туборг радва феновете на хубавата музика. Само през 2006 г. над 30 000 души посетиха най-грандиозното музикално събитие в България – концертът на Depeche Mode в София, който беше организиран със съдействието и подкрепата на Туборг. 1 000 от феновете на легендарната група спечелиха своите билети в националната промоция на Туборг, а допълнително един от участниците в промоцията имаше възможност да заведе двама свои приятели на един от най-големите европейски фестивали Roskilde в Дания, който Туборг традиционно подкрепя заедно с най-големия фестивал на Балканите – Exit в Сърбия.

Благодарение на Туборг, през 2006 година българските фенове се насладиха на Depeche Mode, Duran Duran, Simply Red и Brian Adams само в рамките на шест месецa.

Прочетено: 4326 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.