Начало » Музика » Румънската сензация Том Боксер и Антония в X Factor

Музика


Румънската сензация Том Боксер и Антония в X Factor Румънската сензация Том Боксер и Антония в X Factor

12 Октомври 2011 APRA Porter Novelli   |  Коментари [0] Категория › Музика

   increase  decrease

Тази вечер зрителите на Нова ТВ ще могат да видят първото участие в България на румънската сензация Том Боксер и Антония, които ще изпълнят тоталния си летен хит – „Морена” на живо на сцената на „X Factor”.

„X Factor“ продължава с изненадите и дава възможност на зрителите да гласуват в анкетата на официалния сайт www.xfactor.novatv.bg, и да определят кой от отпадналите им фаворити от школите на съдиите да се завърне с изпълнение на сцената на „X Factor”. Прея Осaсей, Антоанела и Нейчо Петрови, Боряна Баташова, Анастасия Вутова, Анна Овчарова, дуетът Калоян и Станислав, Кристиян Димитров, Мариана Димитрова, Лиляна Пенчева са изпълнителите, които имат шанса да сбъднат мечтата си да бъдат на голямата сцена.

Днес ще разберем и кой ще е третият финалист, който ще трябва да напусне шоуто. Линиите за гласуване са отворени и само финалистите, събрали най-много гласове, ще се спасят от решаващата битка за решението на журито кой да отпадне.

С истински спектакъл, луд купон и много настроение премина миналата вечер на миксовете в третия концерт на живо. Звездите на шоуто представиха страхотни миксове от песните на Джъстин Тимбърлейк и Джон Пол Йънг, Шер и Арми Ъф Лавърс, Лейди Гага и Мадона и др.

Феновете на шоуто за пореден път имаха възможността да се насладят на уникални изпълнения, отговарящи на световните стандарти. Срещата на единайсетте финалисти с гуруто на електронната музика Жан Мишел Жар очевидно е повлияла и вдъхновила участниците и тази седмица те се представиха на още по-добро ниво. „Истинска дива“, „Владееш сцената“, „Уникално изпълнение“, „Изключителни артисти“ бяха само част от професионалните коментари на журито към участниците.

Появата на отпадналата по време на школите на съдиите Прея Осасей като атрактивна беквокалистка по време на изпълнението на Рафи, беше една от изненадите на вечерта. Jeason Brad Lewis за пореден път успя да изуми дори журито, след като неочаквано падна от сцената, имитирайки Мари Колева, чието изпълнение по време на прослушванията се превърна в тотален хит в интернет. Шегата истински развесели журито и всички присъстващи в залата.

Прочетено: 2389 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.