Начало » Лайфстайл » ESCADA сътвори торта в чест на кралската сватба за витрината на Harrods

Лайфстайл


ESCADA сътвори торта в чест на кралската сватба за витрината на Harrods ESCADA сътвори торта в чест на кралската сватба за витрината на Harrods

29 Април 2011 Infotech.bg Коментари [1] Категория › Лайфстайл

   increase  decrease

Уникално и нетрадиционно творение на мюнхенската модна къща ESCADA видяха посетителите на Лондон тези дни. Легендарните витрини на иконичния търговски център Harrods станаха сцена за представяне на колекция от дизайнерски сватбени торти. Така луксозният мол отбелязва събитието на годината за Великобритания - сватбата на принц Уилям и Кейт Мидълтън. От 26 до 30 април 17 световно известните с кретивността си витрини на Бромтън Роуд. Всички те са дело на едни от най-известните дизайнери в света.

Тортите са високи 1 метър и носят авторския почерк на създателите си - творци от областта на модата, красотата, бижутерията, интериора и т.н. Сред марките, специално поканени да създадат своя дизайнерска сватбена торта, са Escada, Ladurée, Wedgwood, Estée Lauder, Jo Malone, Van Cleef and Arpels, Paul Smith и Lalique. Тортата на ESCADA е бяла, пететажна с купол. Цялата е в ажурена дантела, украсена със златни пера и кралски символ.

Прочетено: 4232 пъти



 

Коментари

01 Май 2011 Vanya Koleva:

Възхитена съм! Обожавам торти и красиви неща!

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.