Начало » Музика » Румънската сензация Brandy пристига с 12-метрова лимузина

Музика


Румънската сензация Brandy пристига с 12-метрова лимузина Румънската сензация Brandy пристига с 12-метрова лимузина

16 Май 2017 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Музика

   increase  decrease

Biad Premium Club радва своите посетители с изявата не само на родни, но и на чужди изпълнители от Сърбия, Гърция и Румъния.

След гръцкото парти с младия секс символ Kyriakos Georgiou от топлата ни съседка, е ред на популярния румънски изпълнител Brandy на 26 май, съобщават от ПРофайл.

Brandenburg Viorel - Brandy започва като хип-хоп изпълнител и година по - късно ударно навлиза в поп-фолка. Първият си албум издава преди 17 години, включващ и първите му хитове като Cu tine, Oana, Oana.

Румънската звезда Brandy има издадени 5 албума и над 150 мелодии на различни CD-та. През 2005г. записва дует с Таня Боева (Nu te maicred), която изпълняват пред българска публика. Следват редица тотални хитове като “Mare Caracter", „Sevyiorum”, както и дуетът му с “Mr Juve” /Ai Fundu' Mare/

Румънската звезда ще отседне в хотел Александър Палас, Драгалевци, а специален готвач-виртуоз от Босфора ще се погрижи за официалната вечеря в Samer Grill house в сърцето на Южния парк, където Кубрат Пулев и Андрея много често обичат да посещават.

След вкусната вечеря 12-метрова лимузина, предоставена от LimosBg, ще транспортира румънския хит изпълнител до Biad Premium Club, където ще се завихри разтърсващ купон с румънски и родни ритми.

26 май е датата на грандиозното парти, на което лично генералният мениджър на Флорин Салам и собственикът на Sprint music от Букурещ в компанията на собственика Димитър Иванов, Александър Стефанов, Атанас Лазаров и тв водещия на DSTV Александър Гогов ще присъстват във вип зоната.

Прочетено: 3501 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.