Начало » Музика » Завистта на Пирин фолк амбицира Румина за още призове

Музика


Завистта на Пирин фолк амбицира Румина за още призове Завистта на Пирин фолк амбицира Румина за още призове

10 Септември 2008 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Музика

   increase  decrease

Поп-фолк певицата спечели с глас публиката в Сандански

След като грабна най-престижната награда на Пирин фолк – тази на публиката, поп-фолк звездата Румина се амбицира да печели още и още отличия. Това е първият сериозен приз в кариерата на красивата блондинка, която изгря на фолк-небосклона с парчето “Жестока”.

“След като взех отличието на публиката, усетих доста завист, но това ме амбицира още повече – да правя хубави песни, да радвам феновете си и да печеля още награди. Това че някои хора ме поздравяват през зъби, няма как да накърни самочувствието ми” – коментира чаровната Румина. Около 70% от присъстващите на музикалния форум гласуваха за блондинката. Интересното е, че и журито беше напълно съгласно за решението на публиката.

Румина изви глас на авторска македонска песен „Вдигни очи към Пирина”. Песента е по музика и аранжимент на Максим Горанов и текст на Дали Иванова. Изпълнителката нямаше никакъв проблем с перфектното й изпълнение, тъй като е завършила пеене и солфеж в Пловдив.

Плътно до фолк-фурията в Сандански бе и приятелят й, с когото са заедно от 8 месеца. Той я подкрепя във всяко едно отношение и единственият му недостатък, според блондинката е, че е много ревнив.

Прочетено: 4186 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.