Начало » Музика » Роско от Deep Zone на девето място в чарта на Beatport

Музика


Роско от Deep Zone на девето място в чарта на Beatport Роско от Deep Zone на девето място в чарта на Beatport

19 Декември 2008 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Музика

   increase  decrease

Американският диджей Дани Теналия и неговият лейбъл Twisted Records издадоха ремикса на Роско от Deep Zone на хаус класиката Music Is The Answer. Както е известно, преработката на българския диджей бе избрана от над 600 различни предложения и застана на втора позиция в конкурса за ремикс на парчето. Сега, в най-престижния портал за клубна музика www.beatport.com е издаден и официален сингъл, който включва десетте най-добри преработки на Music Is The Answer. На 18 декември пък парчето застана на девето място сред най-теглените предложения за деня.

Съвсем скоро Роско сподели, че ще издаде и своя дебютен самостоятелен сингъл, озаглавен I Remember. В парчето диджеят е заложил на изискан клубен саунд и уютно прогресив хаус звучене. Всичко това е подкрепено и от соулфул вокалите на самия Майк Джонсън, който пее в I Remember.

Роско започва диджейската си кариера през 1991 г, а с продуциране се занимава от 1998 г., когато става един от създателите на проекта Дийп Зоун Проджект, в който участва като съпродуцент, DJ, саунд дизайнер и аранжьор. Работил е на една сцена с почти всички диджеи в България, както и със световни имена, последните от които са Dave the drummer, Da Hool, Alex Kvitta, Amok, Cave, D.A.V.E. The Drummer, Leo Laker & Martin Montana.

Прочетено: 2121 пъти 

Хумор и забава

- Мамо, наистина ли пилешката супа помага при простуда?
- Да, сине.
- И защо?
- Защото в пилето има много антибиотици.