Начало » За дома » Парфюми и аромати за дома Swiss Arabian

За дома


Парфюми и аромати за дома Swiss Arabian Парфюми и аромати за дома Swiss Arabian

22 Ноември 2020 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › За дома

   increase  decrease

Брандът Swiss Arabian Al Amar, който вече може да се намери и в България, предлага концентрирани парфюмни масла с най-високо качество, парфюми, бакхур (bakhoor), дезодоранти и освежители за дома.

Парфюми Swiss Arabian

Неочакваното въздействие на приказните аромати на Изтока, носещи мистичност, страст и пробуждане, ви кара да пожелаете да имате всичко, което предлага Swiss Arabian. Чувствените ухания на парфюмите остават часове наред по вашата кожа като отпечатък за съвършенство и изтънчен вкус. Това е вашата запазена марка, когато излизате вечер или докато сте поканили приятели вкъщи само, за да се похвалите. Обгърнати от флорално-дървесни ориенталски аромати, вие сте готови да изживеете дългите летни дни в компанията на приказното източно ухание, а ако излизате вечер, ванилия, пачули, амбра, масло от уд, плодови и пикантни нотки, мед и шафран ще бъдат вашата визитна картичка.

Аромати за дома Swiss Arabian

Изберете отличителния характер на продуктите на Swiss Arabian, на който всички ще пожелаят да подражават. Подарете си насладата, която заслужавате.

София - Al Amar, Mол България, бул. България, 1 ет.

Пловдив - Al Amar, Мол Марково Тепе

Прочетено: 1549 пъти 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.