Начало » Туризъм » Снежен празник за откриването на зимния сезон на Боровец

Туризъм


Снежен празник за откриването на зимния сезон на Боровец Снежен празник за откриването на зимния сезон на Боровец

13 Декември 2010 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Туризъм

   increase  decrease

С идването на месец декември и осезаемия полъх на зима, все повече хора нетърпеливо се озъртат навън и чакат снега. Едно много добро предложение за всички, които вече нямат търпение е Снежният празник на Боровец. На 18 декември е официалното откриване на зимен сезон 2010-2011 и се очаква празникът да бъде много снежен и изключително забавен. Организаторите от Бороспорт и Concept Creative са подготвили интересни изненади и подаръци за малки и големи, които да поддържат веселото настроение на всички по пистите.

Тази година очакваме да има много сняг, защото дори и времето да не бъде съвсем благосклонно – новата снежна инсталация на Боровец ще се погрижи за това. На място пред хотел Рила, ще бъдат изградени два големи скока за всички любители на фристайл дисциплините, като попивката на единия скок ще бъде голяма въздушна възглавница, на която всички ще могат да пробват своите възможности. На възглавницата ще бъдат допускани всички желаещи, като единственото условие ще е да носят каски.

За по-малките ще бъде изградено специално трасе за спускане с шейни, предоставени от Olympus. На място ще има техен екип, който ще раздава награди за най-атрактивно спускане, както и снимки направени с фотоапарат Olympus. За по-големите ще има друго обособено трасе за шейни, където ще се изпробват нови модели на водещи марки, предоставени от Scott България.

Откриването на зимния сезон в Боровец съвпада и със Световния ден на сноуборда и сме ви подготвили още изненади, за които ще разберете на място. Всички практикуващи фристайл дисциплините ще могат да го отпразнуват и на специално обособена зона със съдействието на БАССЕС (Българската Асоциация по Ски Свободен и Екстремен Стил).

За голяма радост на привържениците на зимните спортове лифт картите през уикенда ще бъдат на половин цена, а нощното каране на 18-ти ще е безплатно. Тази година промяна в тарифата на картите няма да има, а повече информация за всичко, което се случва на Боровец можете да получите на www.borovets-bg.com.

От Бороспорт са подготвили много приятни изненади, които почитателите на курорта ще забележат по пистите.Освен новата снежна инсталация в ски зона Ситняково, която ще се грижи винаги да има достатъчно сняг, има още много подобрения - например, нови или подобрени връзки между пистите и повече места за паркиране.

Очакваме всички любители на зимните спортове и забавленията на 18 декември в Боровец, за да празнуваме заедно и да покараме качествено. Очакват ви много приятни мигове, изненади и добро настроение.

Прочетено: 2518 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.