Начало » Лайфстайл » Netscafe Gold изпраща куриери на успеха в Пловдив, Варна и Бургас

Лайфстайл


Netscafe Gold изпраща куриери на успеха в Пловдив, Варна и Бургас Netscafe Gold изпраща куриери на успеха в Пловдив, Варна и Бургас

06 Ноември 2007 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Лайфстайл

   increase  decrease

Броени дни, преди старта на традиционната треска за коледни подаръци, NESCAFE GOLD има изненади за жителите и гостите на Пловдив, Варна и Бургас. Специално обучени куриери на успеха тръгват от София към трите града, за да доставят «златни» пратки от NESCAFE GOLD. Куриерите са облечени в елегантни униформи и имат легитимираща табелка с надпис «Gold куриер».

От 5 ноември до 23 ноември в центровете за пазаруване, банките и офис сградите всеки един от посетителите е потенциален адресат на луксозната пратка. В опакованата в черно и декорирана със златна панделка кутия, получателите ще открият изпитана „рецепта” за успех и специален комплимент от NESCAFE GOLD за задаващите се празници.

Акцията на NESCAFE GOLD, добре познато на любителите на изтънчените удоволствия като „Кафето на успеха”, е продиктувана от основната философия на марката – да подари на хората още едно от най-добрите неща в живота. Златните куриери на NESCAFE GOLD ще поднесат специалния жест на онези, които се чувстват успели, спечелили своите малки или големи битки, които преследват успеха и посрещат предизвикателствата с желание за победа.

Прочетено: 3173 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.