Начало » Музика » Mad Video Music Awards 2007 за първи път в ефира на Mad България

Музика


Mad Video Music Awards 2007 за първи път в ефира на Mad България Mad Video Music Awards 2007 за първи път в ефира на Mad България

06 Септември 2007 Mad България   |  Коментари [0] Категория › Музика

   increase  decrease

Българските музикални фенове ще могат да гледат едно от най-големите събития на балканите само по Mad TV

Телавизия Mad ще излъчи церемонията на Mad Video Music Awards за 2007г. в Гърция, на която приз взеха едни от най-обичаните български музиканти – Елица Тодорова и Стоян Янкулов. Феновете ще имат възможността да видят 4-годишни музикални награди на телевизията в събота от 09.00ч. и в неделя от 21.00ч.

MAD VIDEO Music Awards се провеждат всяка година в Атина от 2004г. насам и това безспорно е от най-голямите музикални събития на балканите. Тази година уникалната музикална продукция и церемония се състоя на 25 юни в гръцката столица и събра 7000 души публика. Годишните музикални награди на телевизията включват живи изпълнения на най-големите гръцки звезди, а тричасовото парти по време на връчването на наградите бе едно от най- незабравимите изживявания за техните феновете. Участие взеха гръцките звезди Йоргос Мазонакис, Елена Папаризу, Адонис Ремос както и много други, а специални гости на наградите бяха изключително популярните Sunrise Avenue и Reamon.

За първи път тази година на гръцките музикални награди - MAD Video Music Awards 2007 бе включена и категория за най-добър български видео клип. Това е едно доказателство за амбицията на MAD да подкрепя и популяризира българските артисти. Съревнованието за най-добър видео клип беше между “Water” на Елица и Стоян Янкулови, “Feeling Blue” на Hypnotic Rage, “Make me stronger” на Сантра и Кристо, “BG TV” на Руши и Део и “Make me high” на Avax Star Tattoet, избрани на базата на ротационен принцип в ефира на телевизия MAD. Първото място беше отредено на изключителните Елица и Стоян, които лично получиха наградата си на грандиозното шоу. Двамата излязоха на сцената пред екзалтираната публика, придружени от режисьора на видеото Валери Милев, а многохилядната аудитория аплодира бурно Елица, която изпълни фрагмент от сингъла „Вода.

Прочетено: 3051 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.