Начало » Музика » Motley Crue с епичен концерт

Музика


Motley Crue с епичен концерт Motley Crue с епичен концерт

02 Юли 2009 actualno.com   |  Коментари [0] Категория › Музика

   increase  decrease

Огнено начало на рок феста в Каварна... Десетки мотори, стотици палатки, къмпинг, бира и море от хиляди рок фенове. Това бе картината от първия ден на провеждащия се за трета поредна година Калиакра рок фест.

Началото на поредния рок събор бе дадено още от предната вечер, когато най-запалените фенове отбелязаха емблематичния 1 юли с песни и много музика на Камен бряг.

В 21:30 часа вчера великите Motley Crue взривиха сцената с парчето Kickstart My Heart и дадоха старт на 3-дневния рок маратон.

Екстазът на феновете след парчета като Saints Of Los Angeles, Motherfucker Of The Year и Dr. Feelgood бе очаквано последван от бурни аплаузи и море от движещи се в ритъма на звука тела.

След няколко акорда шоуто приключи, а феновете отвърнаха на любовта на групата с няколко минутни аплаузи и силно скандиране на името на бандата.

Купонът за всички обаче продължи в близките заведения, а най-верните фенове останаха да бдят пред сцената, за да получат частици от антуража на групата, който сценичните работници разхвърляха между тях.

Прочетено: 2508 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.