Начало » Музика » Motley Crue с епичен концерт

Музика


Motley Crue с епичен концерт Motley Crue с епичен концерт

02 Юли 2009 actualno.com   |  Коментари [0] Категория › Музика

   increase  decrease

Огнено начало на рок феста в Каварна... Десетки мотори, стотици палатки, къмпинг, бира и море от хиляди рок фенове. Това бе картината от първия ден на провеждащия се за трета поредна година Калиакра рок фест.

Началото на поредния рок събор бе дадено още от предната вечер, когато най-запалените фенове отбелязаха емблематичния 1 юли с песни и много музика на Камен бряг.

В 21:30 часа вчера великите Motley Crue взривиха сцената с парчето Kickstart My Heart и дадоха старт на 3-дневния рок маратон.

Екстазът на феновете след парчета като Saints Of Los Angeles, Motherfucker Of The Year и Dr. Feelgood бе очаквано последван от бурни аплаузи и море от движещи се в ритъма на звука тела.

След няколко акорда шоуто приключи, а феновете отвърнаха на любовта на групата с няколко минутни аплаузи и силно скандиране на името на бандата.

Купонът за всички обаче продължи в близките заведения, а най-верните фенове останаха да бдят пред сцената, за да получат частици от антуража на групата, който сценичните работници разхвърляха между тях.

Прочетено: 1992 пъти 

Хумор и забава

- Мамо, наистина ли пилешката супа помага при простуда?
- Да, сине.
- И защо?
- Защото в пилето има много антибиотици.