Начало » Лайфстайл » Киро Скалата празнува с шампионки по бодибилдинг и фитнес

Лайфстайл


Киро Скалата празнува с шампионки по бодибилдинг и фитнес Киро Скалата празнува с шампионки по бодибилдинг и фитнес

30 Август 2010 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Лайфстайл

   increase  decrease

Сръбски национални и европейски шампиони по бодибилдинг и фитнес щурмуваха личния празник на Кирил Вълчев-Скалата.

Конкурс в категории бодибилдинг и фитнес, ознаменуваха рождения ден на тв шоуто ”Фитнес Мания”, зад което стои и известния шоумен от „ВИП Брадър”.

По случай 7-годишния си живот в тв ефир, предаването избра новите си фитнесмодели в продължение на два дни. Най-напред домакин на събитието беше Пловдив, където претендентките състезаващи се в конкурса, показаха божествени тела край басейна на хотел Санкт Петербург. След продължителните фотосесии неуморните девойки се отправиха към Резорт, Елените , където се състоя и финала на ”Мис Фитнес Мания”.

В категория ”athletic”, победител стана Йована Цекович – финалистка на национален шампионат по фитнес в Сърбия. С отличие в категорията ”model” пък си тръгна Хелена Петелинкар, която се доказа неотдавна с трето място на Национален шампионат за Фитнес в Сърбия.

Като всеки друг фитнес конкурс и тук победителите си заминаха с купи, а техните подгласнички с бронз и сребърен медал. Журито оценяваше кандидатките преди всичко по тяло, но също така и по атрактивност и излъчване. За да няма недоволни, публиката също избра своя фаворит в лицето на пазарджлийката Петя Любенова. Нашето момиче взе и няколко специални награди като стана лице на много от спонсорите на събитието.

PR-ът Наско Лазаров от Profile също награди своята фаворитка – Николина Божич, като й подари уикенд в комплекс Уайт Фър Валей, намиращ се в долината на Разлог. Веднага след него на сцената излезе и ”Мистър Менхът България 2006” Али Алиев, за да даде специална награда на Таня Вачева от Бургас. Моделката се сдоби със златна карта за соларните му студиа в родния им град.

По време на паузите на конкурса, имаше аеробик танци, демонстрации на европейски шампиони до 12 и 14 години по фит-кит Дуня Мечкич и Николина Милошевич, както и изявата на Александър Макера, който е национален шампион по strong man. Новата рап група New Generation пък представи дебютното си парче.

Прочетено: 4046 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.