Начало » Лайфстайл » М-Тел събра свои клиенти и партньори на първото по рода си събитие M-Tel Deluxe

Лайфстайл


М-Тел събра свои клиенти и партньори на първото по рода си събитие M-Tel Deluxe М-Тел събра свои клиенти и партньори на първото по рода си събитие M-Tel Deluxe

06 Юни 2008 Мобилтел ЕАД   |  Коментари [0] Категория › Лайфстайл

   increase  decrease

Клиентите и партньорите на най-големия мобилен оператор бяха приятно изненадани от първото по рода си събитие M-Tel Deluxe, организирано специално за тях в началото на седмицата.

За една вечер резиденция "Лозенец" в София се превърна във феерично бяло-златно видение от приказките, приютявайки гостите на М-Тел. За да ги приветства, на партито дойде лично Борис Немсич, главен изпълнителен директор на Телеком Аустриа и Мобилком Аустрия, част от които е М-Тел.

Вечерта беше открита от haute-couture ревю на Escada, по време на което бяха представени последен писък облекла на известната модна марка. След насладата за очите, гостите се отдадоха и на наслада за небцето с изискана гурме вечеря с подбрани вина.

Гвоздеят на партито обаче се оказа участието на невероятното трио "The Puppini Sisters". Музикантите с нестандартна визия, които се радват на световна популярност пристигнаха специално от Лондон, за да забавляват отбраната публика по време на вечерята. Триото предизвика истински фурор сред присъстващите със своите изпълнения от 40-те години с модерно джаз звучене.

Прочетено: 2874 пъти 

Хумор и забава

- Мамо, наистина ли пилешката супа помага при простуда?
- Да, сине.
- И защо?
- Защото в пилето има много антибиотици.