Начало » Лайфстайл » Атрактивен любителски волейболен мач поставя началото на M-Tel Beach Masters в София

Лайфстайл


Атрактивен любителски волейболен мач поставя началото на M-Tel Beach Masters в София Атрактивен любителски волейболен мач поставя началото на M-Tel Beach Masters в София

04 Юли 2007 M-tel   |  Коментари [0] Категория › Лайфстайл

   increase  decrease

Ръководството на Мобилтел, шесткратният световен шампион по плувен маратон Петър Стойчев, водещият на предстоящото телевизионно шоу “Островът на изкушенията” Витомир Саръиванов, музиканти и красивите дами от модния подиум Маги Желязкова, Теди Велинова и Боряна Шехтова ще се изправят един срещу друг в любителски волейболен мач. Атрактивната среща ще се състои на 5 юли (четвъртък) от 19.30 часа на игрището пред НДК. Поканен да открие демонстрационната игра и така да постави началото на втория турнир от веригата по плажен волейбол M-Tel Beach Masters, е президентът Георги Първанов.

Коментатор на мача ще бъде звездата от телевизионния екран Ники Кънчев, а наградата за победителите, която ще бъде връчена от загубилия отбор, е каса бира.

Събитието ще продължи с невероятно салса шоу в изпълнение на Калин Вельов и неговата формация “Tumbaito”. Летни коктейли и много настроение очакват гостите на столичното “плажно” парти.

Турнирът по плажен волейбол, който ще се проведе на 6, 7 и 8 юли в столицата, е Национално първенство и е част от веригата турнири M-Tel Beach Masters. Участие в него ще вземат български двойки състезатели (мъже и жени), а наградният фонд е 21 100 лв. В последния ден от турнира – 8 юли, е организирана специална демонстрационна игра на най-добрата българска двойка при жените Петя Янчулова и Ева Чолакова срещу холандската двойка Сане Кайзер и Марит Лийнстра.

Прочетено: 3405 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.