Начало » Лайфстайл » Лили Бенина любимка на читателите на Плейбой

Лайфстайл


Лили Бенина любимка на читателите на Плейбой Лили Бенина любимка на читателите на Плейбой

26 Юли 2007 ПРофайл   |  Коментари [0] Категория › Лайфстайл

   increase  decrease

Заминава за Сейшелските острови за седмица със своя приятелка

Ваучер на стойност 5 000 евро едноседмичен пакет – почивка на Сейшелските острови връчи като комплимент от С ICE ТЕА пиарът Наско Лазаров. Екзотичната награда получи Лили Бенина от зимния курортен град Банско.

21 годишното момиче е студентка по туризъм. Зад гърба си вече има множество заснети фотосесии в наши и чужди лайфстайл списания, участия в престижни ревюта.

Веднага след конкурса тя заминава за Истанбул за да заснеме поредната сесия за турски издания. В края на август ще стяга куфарите си за Сейшелските острови, kъдето специален екип от туристическа агенция Гълф България ще се грижи за цялостния и комфортен престой там.

Лили ще смени няколко пет звездни хотела, където единствено милионери от цял свят почиват и ще направи фотосесия за Плейбой. Тя планува да пътува с приятелка, тъй като в момента не е ангажирана със сериозна връзка.

В един от хотелите, в който нашето момиче ще отседне е заснет едноименният сериал от миналото „Робинята Изаура”.

Със собствен стил и интелект Лили Бенина впечатли не само компетентното жури, но и читателския вот на Плейбой. Участието си в престижния конкурс на мъжката библия Плейбой тя приема като предизвикателство.

Прочетено: 4917 пъти 

Хумор и забава

- Мамо, наистина ли пилешката супа помага при простуда?
- Да, сине.
- И защо?
- Защото в пилето има много антибиотици.