Начало » За дома » Лимитирана серия елегантни бокали, инкрустирани с истински кристали Swarovski, вече и в България

За дома


Лимитирана серия елегантни бокали, инкрустирани с истински кристали Swarovski, вече и в България Лимитирана серия елегантни бокали, инкрустирани с истински кристали Swarovski, вече и в България

13 Февруари 2014 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › За дома

   increase  decrease

В началото на новата година традицията за отбелязване на специални поводи приема формата на изящно бижу – лимитиран кристален бокал Stella Artois, украсен с елементи Swarovski®. През месец февруари елегантните дизайнерски бокали на най-известната белгийска бира пристигат и в България, за да зарадват феновете на марката.

Лимитираната колекция включва само 2000 автентични бокала, а стойността на всяко дизайнерско бижу се оценява на близо 500 долара. С тази изискана кристална серия Stella Artois показва на почитателите си, че винаги се стреми да им предложи съвършеното преживяване, което комбинира удоволствие за сетивата и превръща всеки повод в специален. В България изящните кристални бокали са точно 7, а трима ценители на марката имат възможността да спечелят по един от тях чрез промоциите, обявени на страницата на Stella Artois www.stellaartoispromo.eu

Историята на кристалните бокали е история за търсене на съвършенството в детайла. Всеки един бокал от лимитираната серия е от ръчно изработено стъкло, а овалните ръбчета имат фино платинено покритие. Майсторите на Swarovski® в Австрия добавят скъпоценната декорация. Цялата колекция съдържа 2 милиона кристали, които превръщат бокалите в елегантно бижу.

„Нашият вековен, 9-стъпков ритуал за наливане дава най-добрия начин, по който да се поднася Stella Artois, а дизайнът на бокала гарантира уникалния вкус на бирата. Сега, с нашите партньори от Swarovski®, създадохме великолепен, лимитиран празничен бокал, блестящо изражение на грижата и прецизността, които влагаме във всяка Stella Artois“ – споделя Дебора Кояма, вице-президент „Глобален Маркетинг“, Stella Artois.

Прочетено: 5533 пъти 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.