Начало » Кино » Каубои и извънземни

Кино


Каубои и извънземни Каубои и извънземни

09 Август 2011 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Кино

   increase  decrease

Във филма "Каубои и извънземни" се съчетава класическият уестърн с темата за нашествие на извънземни. Екшън-трилър, който отвежда зрителя в Дивия запад, където самотен каубой повежда битка срещу терора, наложен от свят извън нашия.

1873 година, територията на Аризона. Странник /Даниел Крейг/ без спомен за миналото си, попада в суровия пустинен град Абсолюшън. Единствената насочваща следа за биографията му е загадъчна гривна на китката. Той установява, че жителите на Абсолюшън не са гостоприемни към непознати и никой не смее да се покаже на улицата, освен ако не му е разрешено от тираничния полковник Долархайд /Харисън Форд/. Това е град, който живее в страх.

На жителите на Абсолюшън предстои да изживеят ужас, надхвърлящ представите им, когато изтормозеният град е нападнат от мародери от небето. Спускащи се със зашеметяваща скорост и заслепяващи светлини, за да похитят безпомощните хора, извънземните опровергават всички познания на населението на града за света.

Странникът, когото са първоначално са отблъснали, се оказва тяхна единствена надежда за избавление. Този изкусен стрелец малко по малко започва да си припомня кой е и от къде идва, и осъзнава, че владее тайната, която ще даде на града шанс да се бори срещу извънземните. С помощта на странстващата Ела /Оливия Уайлд/, той обединава предишните си противници – гражданите на Абсолюшън, Долархайд и хората му, престъпници извън закона и воини апахи, срещу общия враг. Всички те се подготвят за епична битка за оцеляване.

Прочетено: 2855 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.