Начало » Мода » Кастинг за модели, които да представят колекция Glamour

Мода


Кастинг за модели, които да представят колекция Glamour Кастинг за модели, които да представят колекция Glamour

13 Май 2011 Fashion.bg   |  Коментари [0] Категория › Мода

   increase  decrease

След големия успех на проекта "Кабаре" дизайнерът Красимир Неделяков е приготвил нова колекция наречена Glamour. Новите бляскави тоалети са с по-изчистена линия и с доста авангардна визия. Колекцията ще бъде заснената във варнския "Планет клуб" от топ-фотографа Александър Манчев. Непосредствено преди фотосесията ще се проведе и кастинг за подбор на моделите.

"В "Гламур" ще използваме нови лица. Търсим чистата и неподправена красота на моделите. В този проект предпочитаме свежи лица със специфично младежко излъчване. Във фотосеията ще заложим на съчетанието на дрехите с красиво приготвената храна - Кервинг. Целия ни екип е запален по кервинг изкуството и повече от месец се подготвяме за снимките", заяви модния специалист Десислав Димитров.

Кастингът ще се проведе следващата събота (21.05) от 14 часа в Planet club. Желателно е красавиците, които искат да се включат в проекта да са без грим, с естествен цвят коса и да си носят тестови снимки.

След фотосесията на одобрените модели им предсотоят кратко обучение и ще представят колекцията на мини турнее в София, Варна, Плодив и Св. Влас.

Прочетено: 2678 пъти 

Хумор и забава

- Мамо, наистина ли пилешката супа помага при простуда?
- Да, сине.
- И защо?
- Защото в пилето има много антибиотици.