Начало » Музика » Кали представя новата си песен '"СПРИ"

Музика


Кали представя новата си песен ' Кали представя новата си песен '"СПРИ"

24 Ноември 2009 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Музика

   increase  decrease

След почти година творческо мълчание Кали е готова с нова песен. През това време звездата бе заета с много други ангажименти, сред които бяха раждането на втория й син Марк, кандидатстването й в СУ "Св.Климент Охридски", специалност Философия, с която тя вече усилено се занимава, изявата й като водеща в предаването на Pro BG "Размяна на съпруги" и изучаването на испански език.

"Имах нужда от тази малка почивка в творчески план, за да обмисля добре каква искам да бъде следващата ми песен - казва Кали. - Исках да е специална и запомняща се и за това отделих месеци, за да я търся. И най-накрая я намерих".

Песента се казва "Спри" и е написана специално за Кали от хитмейкъра Велислав Драганински. За лириката Кали отново се доверява на текстописец номер едно Росен Димитров, с когото работят заедно от години.

"Мисля, че се получи страхотна песен - много ритмична, много весела и заредена с положителен заряд - обяснява певицата. - Приятно съм изненадана, че хората, които идват на моите участия вече я знаят дума по дума и искат да я слушат отново и отново. Харесва им, а това ме прави страшно щастлива! Значи съм си свършила добре работата."

Песента "Спри" изтече в интернет преди повече от седмица и вече има над 50 000 гледания в сайтовете за видеосподеляне.

"Смятам да заснема и клип към парчето, разбира се. В момента обмислям каква да е визията и в най-скоро време се надявам да имаме и видео към песента", обяснява Кали.

сн. Момчил Христов

Прочетено: 2906 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.