Начало » Мода » Уникална рокля от чужбина пристига за абитуриентско изложение

Мода


Уникална рокля от чужбина пристига за абитуриентско изложение Уникална рокля от чужбина пристига за абитуриентско изложение

09 Март 2011 ПР агенция ВИП Комюникейшън   |  Коментари [0] Категория › Мода

   increase  decrease

На невиждана досега рокля ще имат възможност да се порадват посетителите на първото по рода си луксозно изложение „От А до Я за твоя бал”.

Дизайнери от чужбина я изработват специално за събитието, което ще се проведе на 20-ти март в хотел Радисън, съобщават от ПР агенция ВИП Комюникейшън.

Идеята на организаторите е, за първи път тази година да се погрижат абитуриентите от випуск 2011-та да изглеждат бляскави от глава до пети без да е нужно да обикалят с часове бутиците. Десетки са желаещите да се включат в изложението, но организаторите подбират само най-добрите фирми, които няма да надхвърлят бройката 12. На 20-ти март всичко ще се случва под един покрив – рокли за дамите и костюми за господата, бижута, обувки, грим, прически, козметика, грижа за тялото, аксесоари, дори и луксозни лимузини, които да ви превозват в приказния ден. Участниците в изложението ще предложат привлекателна отстъпка за всички клиенти в деня на събитието.

Бляскави ревюта ще накарат няколко от най-красивите модели, сред които и носителката на титлите Мис и Мисис България Галена Димова - Георгиева, както и Златка Димитрова да се почувстват отново като на абитуриентския си бал.

Във фейсбук страницата на The Voice Radio & TV вече са се записали огромен брой кандидати, които да спечелят приказен бал в деня на изложението. Осем момичета и осем момчета бъдещи абитуриенти ще бъдат на финала на големия конкурс за Мис и Мистър Абитуриентски бал 2011 в хотел Радисън Блу. Двама от тях ще бъдат обявени за Кралица и Крал на Випуск 2011 и това ще им донесе приказни награди: рокли и костюми за бала, скъпи обувки, професионален грим, прически, луксозни автомобили за празничния ден.

Прочетено: 5060 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.