Начало » Лайфстайл » Хора с увреждания получиха подкрепа от Мария Силвестър, д-р Венета Павлова, Атанас Лазаров и Цветомира Савова

Лайфстайл


Хора с увреждания получиха подкрепа от Мария Силвестър, д-р Венета Павлова, Атанас Лазаров и Цветомира Савова Хора с увреждания получиха подкрепа от Мария Силвестър, д-р Венета Павлова, Атанас Лазаров и Цветомира Савова

05 Декември 2021 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Лайфстайл

   increase  decrease

На международния ден на хората с увреждания 3 декември, в немския коледен базар в София, актрисата Мария Силвестър, д-р Венета Павлова, бизнесдамата Цветомира Савова и звездният PR Атанас Лазаров посетиха щанда в подкрепа на незрящите шампиони.

Популяризиране на спортовете за незрящи, създаването на постоянна кампания в училищата, водена от мултидисциплинарни екипи от психолози и незрящи, подпомагането на българския отбор за параолимпийската игра голбал, изграждането на мултифункционална зала за спорт за хора с нарушено зрение, подпомагане за подготовката и участието в турнири на незрящи спортисти, създаването на международни и олимпийски незрящи шампиони са част от целите на новата инициатива на Eo Dent и Lotte Xylitol.

Хора с увреждания получиха подкрепа от Мария Силвестър, д-р Венета Павлова, Атанас Лазаров и Цветомира Савова

Eo Dent и Lotte Xylitol обединяват усилия в подкрепа на спорта за хора със зрителни увреждания. Двете компанни решиха да усмихнат незрящи шампиони, което е и мотото на съвместното им начинание, посветено на федерацията „Спорт за хора със зрителни увреждания“. Вдъхновението на проекта е Иван Янев, националният отбор по голбал и спортен клуб на хора с увреждания „Витоша“.

Хора с увреждания получиха подкрепа от Мария Силвестър, д-р Венета Павлова, Атанас Лазаров и Цветомира Савова

Прочетено: 1208 пъти 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.