Начало » Лайфстайл » „Горещи тела” избраха край басейн Варадеро

Лайфстайл


„Горещи тела” избраха край басейн Варадеро „Горещи тела” избраха край басейн Варадеро

16 Юли 2007 ПРофайл   |  Коментари [0] Категория › Лайфстайл

   increase  decrease

Адриана Калчева грабна номинацията на модното шоу "Горещи тела"

Морският бряг се премести в столичния плувен комплекс Варадеро, където през уикенда се проведе конкурсът "Горещи тела". Адрияна Калчева обра овациите на публиката. Красавицата с най-горещото тяло се оказа танцьорка в клуб Ескейп и едно от момичетата на балет "Сатен". Номинирана девойка се представи с ефектни бели пухкави ангелски крила, дело на креативната дизайнерка Мира Бъчварова и раздвижи летните страсти у мъжете.

Край басейн Варадеро дефилираха с последните модни бански костюми на Делфина Мис Вселена Галена Димова и Мис Дупе 2004 от конкурса на вестник Нощен труд Биляна Йотовска и Марияна Антонова, собственик на новата модна агенция "Мелиса моделс".

За да оценят по добава женската красота тук бяха забелязани да журират под чадъри и шезлонги европейският шампион по културизъм Димитър Димитров и Ники Христов от модното предаване Огледала по Би Ти Ви.

По време на шоуто бе представен и нов студен чай с канабис. Още горещи тела предстои да бъдат избрани в края на месеца след кастинг край басейн Варадеро.

Прочетено: 6187 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.