Начало » Музика » Глория избра мебели Буржоа

Музика


Глория избра мебели Буржоа Глория избра мебели Буржоа

16 Май 2008 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Музика

   increase  decrease

Четири чаровни дами стартираха снимките на новия видеоклип на попдивата Глория „Еднопосочен път". Кралицата на фолка избра за видеосесията царствените мебели на Bourgeois-d – собственост на бизнесдамите Ваня Червенкова и Рени Стоянова, великолепно пресъздаващи изящния стил и високата класа. Домакин на събитието бе собственичката на мебелна палата „Лабиринт" Рени Парушева, където протече сесията.

Кампанията „Глория by Bourgeois-d" стартира с видеоклипа и в скоро време ще се появят билбордове на звездата върху елитарната марка мебели.

Кое обедини двете „М" – музика и мебели? Глория бе очарована от мебелната линия на Bourgeois-d, която е модерна и експресивна като песента й, отличаващи се от всички останали. Кралицата на попфолка Глория се оказа единствената подходяща да бъде лице на кралските мебели Bourgeois-d. Това е визията, която най-великолепно пресъздава блясъка и класата на звездата.

Любопитното е, че изпълнителката е сред най-страстните почитатели на мебелите Bourgeois-d и планира тотален ремонт на дома си. Ще го обзаведе в стилните бутикови мебели, изработени от висококачествени материали и камъни Сваровски, под вещото ръководство на дизайнерката Червенкова.

След жежката фото и видеосесия с режисьор Нико Нанков и фотограф Камен Вълканов, под вещата намеса на гримьора Кирил Чалъков, Чавдар Василев-Чочо от „Фетиш студио" и Стоян Апостолов от Оne Next agency, Глория си тръгна от Labirint с две уникални възглавнички на Bourgeois-d с големи камъни Сваровски, за да се отдаде на заслужена почивка.

Прочетено: 7132 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.