Начало » Музика » Филип Киркоров и Ани Лорак записаха песен на български специално за турнето в България

Музика


Филип Киркоров и Ани Лорак записаха песен на български специално за турнето в България Филип Киркоров и Ани Лорак записаха песен на български специално за турнето в България

21 Юни 2012 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Музика

   increase  decrease

Винаги непредсказуем и обичащ провокациите на сцената, кралят на руския поп Филип Киркоров подготви най-голямата изненада за своите почитатели в България, дни преди началото на лятното му турне у нас. В личен разговор с организаторите от компания “DEGRIS”, мега звездата съобщи новината, че заедно със сценичната си половинка Ани Лорак, са записали песен на български език, специално за шоуто “ДРУGOY” в България. По този начин, изпълнителите ще изпълнят два ексклузивни дуета по време на тричасовите концерти в София (29.06), Пловдив (1.07), Бургас (2.07) и Варна (5.07).

Новото парче “Вечно (Спроси у моря болгарская)”, записано преди броени часове в звукозаписно студио в Москва, ще е личен подарък за хилядите фенове на Филип Киркоров в родината му, към които е съхранил своята вечна и предана обич през годините. Тя носи и сантимента на звездата към родното Черно море, край което е израстнал в детството си, и ще е специален подарък за публиката в морските градове Варна и Бургас, която очаква с нетърпение поредното му бляскаво завръщане.

Прочетено: 2595 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.