Начало » Музика » Впечатляващо присъствие и незабравими мигове изживяха гостите с танцьорите на Арт Академи по време на фестивала на хумора в Габрово, който

Музика


Впечатляващо присъствие и незабравими мигове изживяха гостите с танцьорите на Арт Академи по време на фестивала на хумора в Габрово, който Впечатляващо присъствие и незабравими мигове изживяха гостите с танцьорите на Арт Академи по време на фестивала на хумора в Габрово, който

19 Май 2009 Ancor Agente   |  Коментари [0] Категория › Музика

   increase  decrease

Впечатляващо присъствие и незабравими мигове изживяха гостите с танцьорите на Арт Академи по време на фестивала на хумора в Габрово, който се проведе на 15 и 16 май.

"Грандиозно шоу, невероятен парад и много добра подготовка" бяха думите на Евгения Трофимчук, която участва в тазгодишния фестивал със своя шоу-спектакъл "Харемът на богиня Изида", соло изпълнения в различни стилове /jazz-modern ,flamenco, руски танци, танго/, по покана на Стефан Маринов (организатор) и община Габрово.

“Евгения Show star” представи пред многобройната публика в две части зрелищния си спектакъл, който скоро ще бъде поставен на сцената на старозагорския драматичен театър в средата на месец юни. Там в съвместен проект, участие ще вземе и сръбският композитор и музикант Горан Йекнич, под чиито аранжимент е направенa част от танцовото шоу.

Публиката не пропусна и засипа с овации блестящите изпълнения, в които взеха участие и учениците от Аrt-Academy.

Организаторите поднесоха на многохилядната публика седмична програма, която прерастна в неспирен купон, а площада пред общината едва успя да събере жадните за положителни емоции малки и големи деца. Не липсваха развлекателни и занимателни игри, въртележки, сладки изкушения, оригинални маскарадни костюми – по които гостите буквално "полудяха" и на всяка цена искаха да се сдобият с тях.

На 15-и май от 17 ч. стартира празничната концертна програма, в която взеха участие Нина Николина, Калин Вельов, изпълнители от Music Idol и други участници.

За финал на своето шоу г-ца Трофимчук представи колекция от вечерни рокли на екстравагантната дизайнерка Светла Димитрова, носителка на "Златната игла".

Прочетено: 2779 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.