Начало » Здраве » Фасети - малките чудеса за големи промени

Здраве


Фасети - малките чудеса за големи промени Фасети - малките чудеса за големи промени

27 Август 2021 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Здраве

   increase  decrease

Колко често ви се случва да не сте удовлетворени от външния си вид!? Колко пъти сте усещали, че сте извън оптималната си кондиция, само поради грешен избор на дрехи или неугледни обувки? Какво да кажем тогава за явните недостатъци, които не могат да се премахната със смяна на костюма? Всички те могат да повлияят пагубно на начина, по който се възприемаме.

Визуални ефекти

Ако беше снимка, винаги можем да коригираме всичко извън нашите представи с помощта на съответните програми. За съжаление в живота не е толкова просто. Но благодарение на напредналите технологии, не сме много далеч от реализирането на подобна мечта.

Как да променим недостатъци по зъбите за броени часове

Само едно посещение на зъболекарския кабинет ви дели от красивата усмивка. В днешно време е възможно да получите естетични бели зъби с помощта на фасети буквално за броени часове. За разлика от моделите, при които е нужна предварителна изработка, съществуват и такива, които биха могли да се поставят незабавно.

Кога можем да ги използваме

В редица състояния, неотговарящи на представите ни за прави и бели зъби, намесата на фасети може да е решаваща. Независимо дали става дума за придобити или вродени дефекти, фасетите са лесен отговор на стремежите ви за красив външен вид. Не е възможно да скриете несъвършенства по лицето. И дори не се налага! Вместо да се измъчвате и да жертвате доброто си самочувствие, направете нужното, за да се сдобиете с допълнителната увереност, която ви е липсвала.

Защо да се лишавате от красотата

На практика нямате никаква причина да го правим. Ако това е ваша заветна цел – действайте. Цветът на фасетите се проектира предварително, което спомага те да изглеждат натурално. Ако желаете може и да промените естествения си нюанс. В крайна сметка вие ще получите една красиво изглеждаща усмивка. Благодарение на фасетите бихте могли да усъвършенствате не само цвета на зъбите, но и тяхната форма, дължина и големина, като целта е да изглеждат по максимално хармоничен начин.

След като веднъж планирате бъдещата визия на усмивката си и промените, които искате да внесете, от там нататък само няколко посещения в кабинета по естетична стоматология ви делят от мечтания вид. Достъпността на услугата за масовия потребител претърпя значителни подобрения през последните години. Както с всяка нова технология, след масовото й използване тя става широкоразпространена. Това може само да ни обнадежди, че все повече нуждаещи се ще използват този толкова удобен метод за подобряване на несъвършенствата.

Прочетено: 1419 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.