Начало » Лайфстайл » Евгения Трофимчук започна ТВ денс уроци

Лайфстайл


Евгения Трофимчук започна ТВ денс уроци Евгения Трофимчук започна ТВ денс уроци

30 Януари 2008 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Лайфстайл

   increase  decrease

Атрактивната руска хореографка Евгения Трофимчук, собственичка на денс център Арт Академи, вече ще преподава танци и в ефира.

Всяка сутрин от 7:30 до 8:30 желаещите да започнат деня си с нещо полезно и красиво, ще могат да вземат истински уроци от една от най-прославените танцьорки и денс режисьорки Евгения Трофимчук и нейния балет. Мис Русия ТВ 2000 вече записа първите 5 урока, които ще се излъчват в рамките на 10 минути в сутрешния блок на ТВ “7 дни” в стил диско денс. Във всеки “блок”, всеки ден от понеделник до петък, тя ще преподава по 3 нови фигури от стила. Следващата седмица уроците ще бъдат посветени на хип-хоп танците.

Идеята на Евгения Трофимчук е да направи рубриката не само полезна, но и много стилна. За постигането на истински фешън стайлинг, който е неразделна част от въздействието и визия на всеки един танц, тя ще работи с различни интересни модни марки. Съчетанието на мода и денс е супер актуално по света и е неразделна част от звездния имидж на световните поп изпълнители. За първата рубрика, коафьор на красавицата и нейния балет е салон “Мода Натали”, а тоалетите на танцьорите са от бутик “Интрига”.

ТВ попрището не е ново за Евгения Трофимчук. Дълго време тя е водила собствено шоу в Русия и е била избрана за Мис Русия ТВ 2000. Противно на очакванията, това всъщност е титла, която се дава не само за красота, а и за професионални постижения. Евгения е шампион на Русия по Show-Dance и ръководител на Руския театър за движение и пластика, а през 2002 г. в Канада влиза в първата десетка на най-добрите джаз-танцьори в света. Тя живее от 2 години в България и има амбиция да представи тук руските режисьорски традиции, които не случайно се смятат за едни от най-добрите в света.

На снимката: Евгения Трофимчук (по средата) със своите възпитанички Милена Виденова и Веселина Иванова

Прочетено: 3420 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.