Начало » Музика » Елица Тодорова с космическа каска за глава

Музика


Елица Тодорова с космическа каска за глава Елица Тодорова с космическа каска за глава

15 Септември 2008 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Музика

   increase  decrease

11 дни след инцидента с падналата сцена на главата и, със залепен разрез на главата певицата барабанистка успя да стабилизира психиката си и отново изпълни сцената на Стадион Васил Левски.

На 11 септември Елица Тодорова бе специален гост на Световният шампионат на Пожарникарите и Спасителите който се провежда за 4 пореден път. Тя излезе на сцената заедно с впечатляващото си ново огнено шоу, музикантите Мирослав Иванов, Антони Рикев, DJ Климент и разчувства гостуващите пожарникари от цял свят.

Елица бе с дрехи в червен тематичен екип и каска за мотор на главата си, която наподобяваше космически скафандър. Дивата изпълнителка за пореден път доказа таланта и силният си дух. Двамата и китаристи също бяха с каски по нейна идея и приличаха на трио долетяло от Космоса. Петото място в Евровизия я превърна в народна любимка, а след инцидента на морето дори и децата я наричат героиня. За каската на главата тя обясни:”Адвокатът ми ме посъветва да излизам да пея и свиря с каска, пазете си главите!” Новата си песен “Брала мома ружа цвете” тя посвети на загиналите пожарникари които са дали живота си при изпълнение на служебният си дълг. На самият стадион Васил Левски пожарникарите демонстрираха завидна бързина като демонстрираха спасяване на човек за рекордните 11 секунди. Останалите изпълнители които поздравиха пожарникарите бяха Валя Балканска, Танцова огнена формация НИМ, Ансамбъл Средец и др.

Елица все още не е дала нито едно интервю след инцидента на морето. Екипът на певицата съобщи, че тя трябва да запази покой още известно време до стабилизирането и зарастването на раната на главата и.

Прочетено: 2952 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.