Начало » Мода » Елена Ангелова събира монети от цял свят в съкровищница

Мода


Елена Ангелова събира монети от цял свят в съкровищница Елена Ангелова събира монети от цял свят в съкровищница

27 Януари 2009 VIP Communication   |  Коментари [0] Категория › Мода

   increase  decrease

Малко и много скъпо ковчеже къта в дома си Елена Ангелова, скъпо не заради стойността му, а заради емоционалния заряд и късмета, който носи. Тази съкровищница всъщност е един от любимите предмети, които Мис България 99 разкри в авторската рубрика на светската журналистка Нина Никол за сп. ОК! Ковчежето всъщност е пълно с монети от цял свят. “Признавам си, във всяка страна, в която ходя през последните 15 години, си намирам по едно късметче, дори по някога много повече – това е като традиция. Прибирам въпросните парички в тази съкровищница” – споделя блондинката. До сега в Лондон е намерила най-много – за един месец 10 монети.

Сред най-любимите й предмети се нареждат още първият пръстен, ските, златният банан и помпозният паун, подаръци от любимия Николай. “Пауна е донесен от Шан Хай. Той ми го подари тематично, след като явно беше решил, че харесвам помпозните неща ,но след това оборих това негово мнение, разбра, че не съм паун. Много по-свита съм, отколкото изглеждам” – разказва дипломираният адвокат и не пропуска да сложи пред фотографа Валери Захов Библията на адвокатите - Гражданско-процесуалният кодекс. “Когато остарееш и тотално загубиш връзка с реалността, може би си научил този учебник” – шегува се Елена. Тя грижливо пази и всички корони и плакети от конкурси.

“Короната на Мис България е символът, който промени изцяло живота ми в модата през следващите 10 години. Държа я в стъклен шкаф и ми носи много положителни емоции. Не съм я слагала през тези 10 години, сега само заради снимките е на главата ми” – споделя моделът.

Последната й награда от конкурс била през 2005-та година в Украйна, когато всъщност приключва кариерата й с конкурсите. Но пък пази първия заснет от нея календар през 97-ма година, който в рамка е окачила на стената. На централно място в дома й стои и старинен саксофон.

“Саксофонът е от 30-те години на миналия век и Ники си го купи от един остров в Гърция. По-интересното е, че той имаше голямо желание да се научи да свири... още не е успял, но една сутрин ми изнесе серенада с него. Чух нещо много фалшиво със странни звуци под прозореца ми тук в къщата, но беше и страшно романтично изпълнение от моя мъж, който въобще не е романтик” – спомня си красавицата.

Последното любимо нещо, което е реализирала в дома си е огромна стая за обувки. “Винаги съм искала да си виждам обувките, всички чифтове са ми любими, не искам да ги броя, но са над 150. Обичам да стоя в тази стая и да релаксирам, дори имам икона, където винаги паля свещи на празник”.

Прочетено: 5608 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.