Начало » Мода » Дарина Гиздова – Модел на годината на FH 1 Agency

Мода


Дарина Гиздова – Модел на годината на FH 1 Agency Дарина Гиздова – Модел на годината на FH 1 Agency

08 Май 2012 infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Мода

   increase  decrease

За да изберат най-добрия „Модел на годината” на модна агенция FH 1 Agency в реномирания столичен хотел Шератон Балкан Казино Вива! дойдоха топмоделът от Исландия Асдис Ран, Антония Петрова Мис България 2009, дизайнерките Милена Цончева и Вяра Георгиева, Ники Манолов, Мартин Иванов – Мистър София 2011,Стефка Петрова от Авексим, Даниела Георгу – представител на исландската козметика Биоефект за България и лайфстайл специалиста Наско Лазаров.
22 годишната Дарина Гиздова от София грабна голямата награда – Модел на годината на FH 1 Agency сред оспорвана надпревара на 14 претендентки за титлата. Миналогодишната победителка Мери Оморие връчи лентата на победителката. Дарина е зодия Риби, учи бизнес администрация. С мода се занимава от 16 годишна.4 години тренира карате за собствено удоволствие в ИКЕН споретн клуб. Спортът й дава увереност и сили да се чувства независима и свободна. „Модел на годината” е една от финалистките на реалити формата Милионер търси съпруга. За Христо Сираков тя споделя впечатленията си: Много забавен и голям купонджия е! Ценител на женската красота. Ицо е човек,който обича в живота му да има винаги тръпка. Радвам се, че не бях избрана да бъда негова съпруга!!!

Красавицата Дарина Гиздова не иска да бъде богата чрез бъдещия си съпруг, а иска да има достатъчно, за да се чувства добре.

„Явих се, за да спечеля!” отговаря на въпрос на медиите, защо се яви да участва на конкурса. Бляскавото събитие допълни австрийското пенливо вино с 23 каратови златни частици, исландското козметично чудо Биоефект и Стъклен свят.

Неотразимата Славена Вътова бе водещ на конкурса, а за нейния тоалет и визия се погрижиха дизайнерката Вяра Георгиева от Fede Fashion studio и салони за красота Funky and Rouge. 

Снимка: Божидар Марков

Прочетено: 2821 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.