Начало » Мода » 5 типа дамски сандали за горещите летни дни

Мода


5 типа дамски сандали за горещите летни дни 5 типа дамски сандали за горещите летни дни

23 Април 2018 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Мода

   increase  decrease

Когато температурите се повишат, на всеки му се иска да ходи бос, когато това е възможно и най-добре да е на плажа. Уви не всеки има възможност да прекара дните си на морето особено горещите летни такива. Затова в тази статия ще ви представим пет типа дамски сандали, които са подходящи за горещите летни дни.

Дамски сандали на платформа

Чифт такива дамски сандали са винаги полезни и удобни. Можете да ги комбинирате с всичко, което имате в гардероба си. Идеални са за небрежна, дори и леко флиртуваща визия.

Дамски чехли

Наред с дамските сандали и идват и дамските чехли, които със сигурност биха разхладили обстановката. Знаем, че предпочитате нищо да не обувате и носите, но все пак няма как да си вземете отпуска за цялото лято. За сметка на това дамските чехли могат да се комбинират с всичко и дори биха били подходящи за офиса, ако няма твърде строг дрескод.

Дамски сандали на нисък дебел ток

Когато температурите в офиса ударят 30+ градуса е време за нови сандали. Най-добре си вземете такива, които са в телесен цвят и са с нисък ток. Ще се чувствате удобно, но и в същото време ще имате универсални обувки за всеки един повод и за всяко едно облекло.

Ниски дамски сандали

Ако сте решили да бъдете изследователи, а не просто да се излежавате на плажа, то тогава трябва да имате и подходящи обувки за това. Един чифт дамски сандали, които са ниски ще са ви от полза и определено ще направят изследването на града или планината още по-приятно.

Официални дамски сандали на висок ток

Все пак не можете постоянно да работите и да не излизате никъде. Официални дамски сандали на висок ток можете да носите, когато отивате на клуб, в някой ресторант или пък на рожден ден. Каквото и да е събитието, колкото и рядко да излизате на такива места, то задължително трябва да имате чифт официални сандали на висок ток. Никога не знаете къде ще се озовете!

Както виждате сандалите за лятото не са толкова много. Само с тези 5 чифта можете да имате една невероятна и разнообразна визия всеки един ден.

Прочетено: 27299 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.