Начало » Лайфстайл » THE COTTON CLUB отвори врати за стотици светски личности, гости и журналисти

Лайфстайл


THE COTTON CLUB отвори врати за стотици светски личности, гости и журналисти THE COTTON CLUB отвори врати за стотици светски личности, гости и журналисти

13 Октомври 2009 Free Mind Communications   |  Коментари [0] Категория › Лайфстайл

   increase  decrease

Гангстерски стил, кабаретни танцьорки, музикалната тема от “Кръстникът” и Димитър Рачков в ролята на Ал Капоне, взривиха атмосферата при откриването на новия тузарски клуб в София.

THE COTTON CLUB е новия ултрамодерен и луксозен нощен клуб в София,който успешно може да се конкурира с тези в европейските страни по стил и блясък.The Cotton Club отвори врати в столицата, пренасяйки духа на легендарния едноименен нюйоркски бар, в който богати и известни са отърквали лакти с най-големите музикални величия, а привилегия да пристъпят през прага му са имали само най-влиятелните. Грандиозното откриване в София стартира вчера с водопад от фойерверки и нашествие от звезди, а купонът обещава да продължи цели 4 дни!

По червената пътека преминаха в пълния си блясък видни личности от родния хай-лайф и музикалната сцена.Водопад от фойерверки и лъскави лимузини, извозващи VIP гостите до партито бяха атракцията пред парадния вход за случайните минувачи.Докато гостите на клуба все още прииждаха, вечерта започна с джаз изпълнения на Юлия от дует “Мания”, под акомпанимента на Атанас Хаджиев (саксофон) и Димитър Запрянов (пиано). Точно в 23:00ч., водещият на програмата - актьора Димитър Рачков, приветства с добре дошли гостите на The Cotton Club, и представи официално най-новото модно място в София, влизайки в образа на Ал Капоне.

Фолк звездите, бъдещи гости на фолк вечерите в The Cotton Club всяка сряда, също грабнаха микрофона, за да отправят своите поздрави към собствениците на клуба и да им пожелаят успех в новото начинание.След впечатляващите кабаретни танци на денс формация “Shugababes”, Димитър Рачков покани на сцената първия звезден изпълнител за вечерта – Джина Стоева. След нея, фолк дивата ДесиСлава представи специален репертоар от поп и R’N’B парчета, с което леко загатна какво ще предстои на следващия ден в уникалната “Jam-Session Night” в The Cotton Club. Шоуто продължи с горещата Пепа, Софи Маринова и Устата - само малка част от всички звезди, взели участие в голямото откриване.

Куп светски лица и музикални изпълнители препълниха новия бляскъв клуб в Студенстки град.Сред тях се открояваха Тони Стораро, Теодора, Джордан, Ерик, Бони, Крум, Кондьо, професионалните танцьори от VIP Dance Милен и Елица, модела Йоана Христова и горещата Калина от “Острова на изкушенията”, Маги Желязкова както и световния шампион по бойно самбо Благой Иванов. От представителите на бизнес средите бяха собственика на “Най-клуб” Пепи Лашов, Петко Димитров, шеф на Син Сити, в компанията на своята любима Ели Гигова, Антон Краус с Кали, Христо Сираков, братята Виктор и Ненчо Касъмови и др. Вълнение сред журналистите предизвика появата на Мис България '98 Наталия Гуркова, съвсем неузнаваема, с нов имидж, елегантна и крехка, въпреки скорошното си раждане.

Във втората вечер от празненствата (13.10), купонът в The Cotton Club ще се дирижира от ДесиСлава, която е подготвила нестандартен репертоар от поп и R’N’B изпълнения, специално за “Jam Session Night”, организирана от домакините всеки вторник. Специално за ценителите на хубавата музика, русото изкушение издаде зад кулисите, че едно от любимите й парчета, които ще изпълни е мегахита на Тина Търнър“We Don't Need Another Hero”. Специално участие ще вземат денс-формация Електра и Юлия от дует “Мания”.

На 14.10 ще бъдем свидетели на взривоопасния сблъсък между Кали и Мира. Дали сцената на The Cotton Club ще се превърне в бойно поле или пък ще се сложи край на войната помежду им, предстои да разберем! В останалите дни от седмицата клубната програма ще включва специални парти-вечери и промоции за студенти.

Прочетено: 3152 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.