Начало » Технологии » CNN, Eurosport, MTV и Cartoon Network завладяват Vodafone live!

Технологии


CNN, Eurosport, MTV и Cartoon Network завладяват Vodafone live! CNN, Eurosport, MTV и Cartoon Network завладяват Vodafone live!

19 Юни 2007 Mtel   |  Коментари [0] Категория › Технологии

   increase  decrease

Най-големите световни телевизии могат да гледат на GSM-а си клиентите на М-Тел от 20 юни.

Новини, представени от топ-журналиста Ралица Василева, световен тенис от турнирите на Големия шлем Australian Open, Roland Garros и US Open, и всичко най интересно от света на спорта; музика, класации, хитови шоу програми и не на последно място – възможност за клиентите на Мобилтел да надникнат в “Лабораторията на Декстър” – всичко това те ще намерят във Vodafone live! от 20 юни.

Потокът новини на световния информационен лидер CNN ще бъде 24-часов, а програмата на спортния канал Eurosport ще е представена изцяло на български език. Феновете на MTV пък ще се радват на два различни канала – MTV Music и MTV Show. Първият е посветен на меломаните, които ще се наслаждават на 24 часа музика без прекъсване. Вторият предлага най-известните и забавни шоу програми, представени в ефира на MTV – “Jackass” с Джони Ноксвил, “Punk’d” с водещ холивудският актьор Аштън Кътчър, “Pimp my Ride” с водещ екзотичния рапър Xzibit и много други. Най-малките потребители на Vodafone live! пък ще се радват освен това и на „Johnny Bravo”, „Ed, Edd & Eddie”, „Powerpuff Girls” и други любими анимационни герои.

CNN, Eurosport, MTV и Cartoon Network са достъпни за потребителите на Vodafone live! като част от пакета телевизии, които мобилният портал предлага срещу непроменената цена от 9,90 лв. на месец. По този начин клиентите на Мобилтел могат да ги гледат заедно с Fashion TV, Chilly TV и Planeta TV, без да заплащат допълнително. Те могат да се забавляват с всяка телевизия и поотделно срещу 2,90 лв. месечна такса. 0,99 лв. пък струва абонаментът за телевизионен канал на ден.

Представянето на новите телевизионни попълнения в портфолиото на Vodafone live! се състоя в клуб “Ялта”. Българската звезда на CNN Ралица Василева отправи специален видеопоздрав към Мобилтел и потребителите на мобилния портал. Певицата Мария Илиева, покорила класациите на MTV, пък влезе в ролята на презентатор на музикалната телевизия. Спортният коментатор на Eurosport Витомир Саръиванов разказа на гостите какво предстои да гледат по световноизвестния спортен канал, а звездата от Big Brother 2 Лео се превърна в анимационен герой на Cartoon Network. Гостите на събитието се насладиха и на невероятния стил на миксиране на Аnthony Pappa – австралиецът, прочул се като шампион сред диджеите едва на 15-годишна възраст.

Прочетено: 3922 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.