Начало » Лайфстайл » Коледен концерт “Звездна феерия 2007”

Лайфстайл


Коледен концерт “Звездна феерия 2007” Коледен концерт “Звездна феерия 2007”

06 Декември 2007 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Лайфстайл

   increase  decrease

Грандиозен шоу-спектакъл се задава на коледния хоризонт! Красота, талант и младост, съчетани с режисьорски размах и креативни идеи ще са новогодишният подарък за всички, които обичат красотата и изкуството.

Уникални изпълнители ще сътворят коледно чудо за всички, които ще дойдат в Зала 1 на НДК на 27 декември на коледния концерт “Звездна феерия”. В гала спектакъла ще се включат Майк Джонсън от “2-4 Family”, красивата Мария Илиева, чиито занимания напоследък включват не само изяви на сцена, а и издирване и продуциране на млади таланти, БГ рап-легендата Устата, който ще изненада публиката с включването си в няколко атрактивни дуета, “музикалните идоли” Невена Цонева, Теодор Койчинов и Пламен Пътов, уникалните гласове и таланти Светозар Христов, Лора Владова, Владимир Димов, Любена Нинова и Надя Казакова от “Шоуто на Слави” и „5 Stars”, звездните “академици” Дани и Аксиния – една истинска феерия от младост, талант и звездно бъдеще на българска сцена. Всички те ще дадат максималното от себе си, за да случат коледното чудо на гости и ТВ зрители и за да покажат, че на небосклонът на българския шоубизнес вече блести една нова красива звездна плеяда.

Красавицата Евгения Трофимчук, която е една от най-известните модерни хореографи и шоу-режисьори в страната си, шампион на Русия по Show-Dancе, класирана в първата десетка на най-добрите джаз-танцьори в света през 2002 г., ще докаже защо руската режисура е една от най-известните в света!. Тя ще пренесе широчината и размахът на руската традиция и експресия на българска сцена, където има амбиция да се развива от тук насетне. Носителката на престижната титла Мис Русия ТВ 2000 е подготвила много интересни изненади, които никога не са били правени досега в България. Ефектни танци на невиждан до момента балет, много красота и етюди с уникални тоалети, замислени като денс ревюта, ще омагьосат публиката. “След като изгледаш шоуто, трябва да ти остане нещо в душата” – е една от тайните съставки на нейната магия. Другата е да раздадеш себе си изцяло на сцената и в живота. Преди седмици Евгения сътвори хореографията на най-престижния кнкурс за омъжени дами у нас – <а хреф="http://news.fashion.bg/article/1164/2/mrs_bulgaria_2007.php">“Мисис България 2007”, който се излъчи по бТВ.

Водещи на коледния концерт “Звездна феерия 2007” ще бъдат Димитър Рачков от “Господари на ефира” и невероятният глас Лора Владова в първата част... а във втората до Рачков ще застанат няколко уникално красиви и известни дами, чиито имена засега се пазят в тайна.

Грандиозният коледен спектакъл ще се проведе на 27.12.2007 г. в зала 1 на НДК. Билети се продават на касите на НДК. Организатор на конкурса е музикална компания A-Productions.

Прочетено: 3568 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.