Начало » Лайфстайл » Татковците са на почит в детски център „Забавления с NESQUIK Plus”

Лайфстайл


Татковците са на почит в детски център „Забавления с NESQUIK Plus” Татковците са на почит в детски център „Забавления с NESQUIK Plus”

07 Декември 2007 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Лайфстайл

   increase  decrease

НОВ ДЕТСКИ ЦЕНТЪР ОТВАРЯ ВРАТИ В СЪРЦЕТО НА СОФИЯ

Дни преди Коледа, на 10 декември, в центъра на столицата отваря врати най-новият клуб за почасови занимания с деца „Забавления с NESQUIK Plus”. На 300 кв. м. от територията на бившето кино Мултиплекс са разположени пързалки, лабиринти, катераческа стена, джаги и други атракциони, както и зона за тихи игри, кафе бар с огромен плазмен телевизор и магазинче за лицензирани стоки с герои на Дисни. Домакин на парти-центъра ще бъде любимецът на децата заекът Куики, който е талисман и лице на обичана от всички деца шоколадова напитка NESQUIK Plus. Куики ще бъде и главен герой в детските партита по повод рожденните дни на малчуганите. Всеки рожденник освен многото игри, забавления и усмивки ще получава и личен подарък от домакина.

През първата седмица от откриването си, между 10 и 16 декември, парти-клуб „Забавления с NESQUK Plus” ще работи безплатно за всички малчугани. В навечерието на коледните празници, на 22 и 23 декември, са подготвени шумни коледни купони. Театралните спектакли „Снежни приключения” и „Коледа идва”, уникално куклено шоу, танци, музика и лакомства са само малка част от предколедните изненади от Куики за децата в парти-център „Забавления с NESQUIK Plus”.

Цената за един час престой ще бъде 5 лв, като 20 % отстъпка ще ползват децата на студенти, както и деца, доведени от татковци. „При нас бащите са на почит, защото смятаме, че те не по-зле от майките могат да се справят със забавлението на малките” – казват собствениците на центъра. ВИП карти ще дават право на неограничен брой посещение с включена в цената топла шоколадова напитка NESQUIK Plus.

Центърът „Забавления с NESQUIK Plus ” предвижда в най-скоро време много благотворителни инициативи, конкурси и гостувания на актьори-звезди.

Прочетено: 6177 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.