Начало » Музика » ЧАМБАО вече са в България

Музика


ЧАМБАО вече са в България ЧАМБАО вече са в България

11 Юли 2007 Агенция Прима   |  Коментари [0] Категория › Музика

   increase  decrease

ДНЕС Е ПЪРВИЯТ КОНЦЕРТ ОТ NESCAFE FRAPPE FLAMENCO SUMMER TOUR

Снощи, точно в 22:40, ЧАМБАО пристигнаха на летище София. Испанската фламенко-чил сензация сподели полета си и доброто настроение с десетки българи, които се връщаха в родината си от Испания. „Именно хората в България ни накараха да се върнем тук отново”, сподели чаровната вокалистка на испанската формация Ла Мари. Тя очаква концертите на NESCAFE FRAPPE FLAMENCO SUMMER TOUR да подарят на зрителите същите положителни емоции и преживявания, каквито е срещнала миналата година в НДК.

Още в автобуса, на път за очакващия ги с нетърпение екип на Хотел Central Park, Ла Мари запя, като сподели, че ще зарадва българските си почитатели с нова песен. Тя отбеляза, че ЧАМБАО ще я изпълнят на живо за първи път в България по време на лятното турне на NESCAFE FRAPPE. Песента ще влезе в новия им албум, заради записите на който, групата ограничи концертните си изяви тази година. От думите на Ла Мари, стана ясно, че засега ЧАМБАО ще си позволят музикални експерименти само в рамките на фламенко-чил, тъй като стила все още се развива.

Днес, от 20:30 часа, в летния театър на Пловдив, е първият концерт на ЧАМБАО от NESCAFE FRAPPE FLAMENCO SUMMER TOUR. Утре ЧАМБАО ще изнесат концерт в летния театър на Созопол, а в петък, на 13 юли, фиестата ще се пренесе в летния театър на Варна.

Прочетено: 3578 пъти 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.