Начало » Лайфстайл » 3в1 - Американец, финландец и българин ще определят най-добрия брейкър на Балканите

Лайфстайл


3в1 - Американец, финландец и българин ще определят най-добрия брейкър на Балканите 3в1 - Американец, финландец и българин ще определят най-добрия брейкър на Балканите

22 Май 2008 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Лайфстайл

   increase  decrease

На 24 май, в пaрти-център „4-ти километър” в София, ще се състоят квалификациите по брейк-денс в международния фестивал JAM ON IT 8 с NESCAFE 3in1. Точно в 20:00 часа, на сцената на клуба ще се качат 16-те най-добри брейкъри на Балканите, за да премерят сили в състезанието, по уникален регламент „The Octogon”. Участниците ще бъдат оценявани от брейк легендата от Бронкс Ейлиън Нес /Alien Ness/, брейк звездата на Финландия - Фокус/ Focus/ и представителя на България от Sleepwalkingz Crew – Ивайло Василев-Sulsa.

Избраният за най-добър брейкър, ще представи Балканите на световните финали през октомври в Швейцария, които миналата година бяха спечелени от българския участник Марги от Monstribe Crew. За участие в пролетното издание на JAM ON IT 8, се очакват брейкъри от Турция, Сърбия, Хърватска и Гърция. За да представят хип-хопа в пълната му светлина на JAM ON IN 8, пристигат над 100 Диджеи, брейкъри, Ем Си-та и графити артисти от Германия, Великобритания, САЩ, Сърбия, Финландия и Индия. По-рано през деня, от 14:00 часа, ще се състоят квалификациите на JAM ON IT 8, където ще бъдат определени 16-те участника, които ще се борят за първото място.

Вечерта на 24 май ще продължи с изпълненията на небезизвестната рап и соул изпълнителка от САЩ Яра Браво с британския ДиДжей Вадим. За хип-хоп атмосферата от българска страна ще се погрижат Спенс, Ударната група, диджеите Skill, Phase One и Vla D. Чил-аут и фънк звученето ще бъде подкрепено от Деси -Phuture Shok и Досьо Амуджев – Groovy Sessions.

JAM ON IT 8 с NESCAFE 3in1 започва на 23 май, с подгряващо парти в клуб Funkiss, с участието на диджеите Renegade /UK/, Phaseone /BG/ и Vla D /BG/. Ден след големия финал в събота, на 25-ти май във фитнес център „Младост” ще се проведат семинари на теми от брейк и фънк танците. Те ще бъдат водени от бибой Фокус (Focus) (FIN), Джордж Груув (George Groove) (GER), Сандийп (Sandeep) (GER).

Пълната програма на JAM ON IT 8 с NESCAFE 3in1, както и повече информация за артистите може да бъде открита на www.jamonit.bg. Билети за JAM ON IT 8 с NESCAFE 3in1 могат да бъдат открити в мрежата на TicketStream, с цена от 12 лева в предварителна продажба. На 24 май билети могат да бъдат закупени и на място, в парти-център „4-ти километър”, с цена 17 лева.

Прочетено: 3013 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.