Начало » Любопитно » Биохумус – верният помощник на земеделци и градинари

Любопитно


Биохумус – верният помощник на земеделци и градинари Биохумус – верният помощник на земеделци и градинари

13 Февруари 2014 Веселка Петрова   |  Коментари [0] Категория › Любопитно

   increase  decrease

Независимо дали сте професионален земеделец или любител градинар, вашите растения ще са много по-здрави, плодовити и бързорастящи, ако към грижите за тях прибавите биохумус. Това ще увеличи плодородността на почвата и ще и помогне да се развива като самообновяваща и саморегулираща се система.

Знаете ли, че биохумусът представлява напълно органична жива тор, която се получава при отглеждането на червени калифорнийски червеи и не съдържа вредни вещества, патогенни организми или плевелни семена. Той е богат на полезни микроорганизми, ензими, витамини, аминокиселини и е приложим във всички области на растениевъдството – за наторяване на почвата, подготовка на разсад, преди и по време на сеитба, за рекултивация на земята.

Биохумусът увеличава добива с 30 до 70% в зависимост от културата и ефектът се увеличава правопропорционално на продължителността на ползването му.

Използвайте био тор, ако искате да повишите качеството на продукцията си – съдържанието на витамини в плодовете и зеленчуците нараства с до 45%, а на нитрати – намалява до 55 пъти.

Не се колебайте! Заложете на естественото и ще получите богата и здравословна реколта.

Прочетено: 2958 пъти 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.