Начало » Лайфстайл » За първи път в България - грандиозен турнир по ориенталски танци

Лайфстайл


За първи път в България - грандиозен турнир по ориенталски танци За първи път в България - грандиозен турнир по ориенталски танци

08 Април 2009 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Лайфстайл

   increase  decrease

За първи път в България - грандиозен турнир по ориенталски танци ще изненада нощна София. Ексклузивните права и журито са на фолк клуб „Версай”.

Горещи нощи със страстни ориенталски танци организират домакините от най-елитния, престижен и специален за гостите си клуб Версай. Режисьор-постановчик на пищния спектакъл е Mис ТВ Русия и хореограф Евгения Трофимчук. Дамата избра да представи спектакъла и да покаже част от обучените си танцьори в ожесточена конкуренция именно на сцената на „Версай”, заради изисканата атмосфера, разчупения и изящен дизайнерски интериор и топлата публика във „Версай”. Турнирът ще се проведе в четири кръга на 14-и април от 23:00 часа, като до финала ще бъдат допуснати 6 танцьорки, а за супер-финала и купата на „Версай” ще се борят 3 от тях. Грациите и тяхната хореография ще оценява специално звездно жури, чиито състав към момента организаторите пазят в тайна. В състава са известни поп-изпълнители, хореографи, музиканти и журналисти. Критичното жури ще следи за визията на момичетата, техните танцови умения, костюмите, артистично поведение и стил. Победителката ще получи купата на „Версай” и парична награда. След шумните спектакли и изключително голям интерес при първите два тура, в които участваха танцьорките - домакините от фолк клуба обещаха да продължат състезателния турнир по belly dance танци и за любители през предстоящите седмици. Информация за участие и записвания, както и за резервации във „Версай” се приемат на телефон: 0897 751 666.

Отново от клуба обявиха, че при интерес и продължаване на шумния турнир по танци, приходите от него ще бъдат заделени за благотворителни каузи. Само преди няколко дни от „Версай” дариха сума, събрана при участието на Милко Калайджиев в спектакъл за поредната благотворителна кауза на VIP BROTHER 3. Средствата отидоха в помощ на деца - таланти. „Версай” е специален именно защото открива таланти, дава възможност за тяхната изява и обективната оценка на една отбрана, изискана и в същото време претенциозна публика”, каза управителят на клуба Камен Хаджийски. Според него по този начин „Версай” с лекота балансира между високите критерии на своите клиенти и професионализма на своите изпълнители.

Прочетено: 3370 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.