Начало » Лайфстайл » Зор Алеф пристига в България с лекцията си „Материализация на мечтата“

Лайфстайл


Зор Алеф пристига в България с лекцията си  „Материализация на мечтата“ Зор Алеф пристига в България с лекцията си „Материализация на мечтата“

05 Април 2023 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Лайфстайл

   increase  decrease

След безпрецедентния си успех по света, за пръв път свой мащабен мастър клас в България ще изнесе писателят и мистик Зор Алеф. На 25 април 2023 г., в София, Алеф ще представи основополагащите тези на популярната си лекция „Материализация на мечтата“.

Зор Алеф пристига по покана на Академия „Живей елегантно“ и ще бъде в България само за няколко дни. Макар и с български корени, световно известният мистик рядко идва в страната ни, но признава, че тук се радва на огромен брой почитатели. Алеф неведнъж е споделял, че именно България е мястото събрало мистичната памет на планетата и поради тази причина много цени голямата си популярност тук.

В своя професионален клас Зор Алеф ще разкрие кои са 10-те магични закони на успеха, както и силите, които гарантират прогрес на отделния индивид. Практиките и формулите за сбъдване на мечта и разкриване на хоризонт към личен напредък, ще бъдат кулминацията на събитието.

Място в мастър класа „Материализация на мечтата“ може да запазите на:

МАТЕРИАЛИЗАЦИЯ НА МЕЧТАТА | Академия “Живей елегантно” (lea-academy.eu)
И
ЗОР АЛЕФ: Материализация на мечтата | 25.04@18:30 | Facebook

Прочетено: 845 пъти 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.