Начало » За дома » Workspace България откри първия си професионален шоурум за иновативни офис мебели

За дома


Workspace България откри първия си професионален шоурум за иновативни офис мебели Workspace България откри първия си професионален шоурум за иновативни офис мебели

11 Септември 2009 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › За дома

   increase  decrease

Във времето, в което живеем, мебелите вече не са единствено функционална част от ежедневието. Те трябва да носят стил, идентификация, чувства. Те са част от битието ни. Създават средата, в която живеем и работим, и дори им позволяваме да определят настроението ни. Това важи и за оформлението на работното пространствo.

Съществува тясна връзка между подредбата на офиса, работната среда, фирмената култура и успехите на компаниите. Обазавеждането се превръща в инструмент за пресъздаване на уникалността и ценностите на всяка фирма, правейки ги пространствено осезаеми за служители и клиенти. Формата се превръща във вдъхновение. Функцията се прелива във въображение. Материалите създават емоция.

Иновативен шоурум с висококачествени мебели и интериорни продукти, които стимулират, мотивират и вдъхновяват хората откри Workspace България на 10 септември в София. Шоурумът се намира в сградата на ABACUS Business Center, бул. България 118.

Workspace България е българо-швейцарска фирма и представя световно известни марки за мебели, с изключетелно качество и дизайн. Със своя над 30-годишен опит на швейцарския пазар, фирмата внася в България и една сравнително неразработена за нас услуга – планиране, оптимизация и организация на пространството. Workspace има за цел да подпомага архитектите, инвеститорите и компаниите да създадат и организират мястото за работа и срещи, максимално ефективно, привлекателно и с грижа за здравето и комфорта.

На площ от над 350 кв.м. са изложени комплексни решения за офис, конферентни зали, места за срещи и публични пространства.

Услугите и продуктите обхащат цялостния процес - от планирането и конкретната пространствена концепция, през мебелите, акустичната концепция, концепцията за осветление, до интериорните аксесоари.

Марките, които се представяват са подбрани на базата на дългогодишен опит и доказано партньорство. Голяма част от тях влизат в България за първи път, след като са добре познати и признати по света -– USM, Herman Miller, Wilkhahan, Republic of Fritz Hansen, Zuco, MOX, Adeco, Lapalma, Ruckstuhl и много други.

Дизайнът е както съвременен, така и класически и e основан на комфорт, ергономичност, функционалност, екология, икономия и разбира се естетичност.

В бъдеще Workspace България си поставя за цел организиране на постоянни изложби и арт-инсталации в шоурума, представяне пред българска аудитория на световноизвестни имена в областта на дизайна, лекции по дизайн, архитектура и съвременно изкуство, както и множество събития, подкрепящи развиващата се с бързи темпове културна среда в столицата.

Прочетено: 3945 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.