Начало » Лайфстайл » Актрисата Виолета Марковска във фокуса на новата рекламна визия на японския ресторант

Лайфстайл


Актрисата Виолета Марковска във фокуса на новата рекламна визия на японския ресторант Актрисата Виолета Марковска във фокуса на новата рекламна визия на японския ресторант

13 Май 2010 MAG communications Коментари [1] Категория › Лайфстайл

   increase  decrease

Ресторант «Sasa» подготви впечатляваща изненада за ценитителите на японската кухня. По покана на екипа на MAG Avertising известният моден фотограф Никола Борисов засне уникална фотосесия за японския ресторант, в която включи едно от изгряващите лица на българската сцена – Виолета Марковска.

Подготвяйки концепцията на кампанията, творческият екип на MAG Avertising се опря на ценностите, с които SASA печели своите клиенти и създава лоялност към марката – качествено обслужване, ненадмината традиционна японска кухня, стилна обстановка. Така постепенно се оформи идеята за представяне на ресторанта като едно красиво и стилно бижу в сърцето на София.

С уникалната фотосесия „Суши SASA бижута” се ангажира известният моден фотограф Никола Борисов, който се завърна в България специално за снимките на Вили Марковска. От дълги години Никола живее и работи в Италия, където се радва на голям успех в модните среди в Милано.

Изкусителните «суши SASA бижута» украсиха стилната и приканваща осанка на Вили. Размечтахте се, нали?! Съвсем скоро в социалните мрежи ще се завърти и мейкинг на фотосесията със SASA бижутата...

Прочетено: 4361 пъти



 

Коментари

14 Май 2010 САСА:

БЕ,МНОГО КРАСИВА ТАЗ ВИОЛЕТА,БЕ...

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.