Начало » Музика » Софи рапира в новото парче на Устата

Музика


Софи рапира в новото парче на Устата Софи рапира в новото парче на Устата

07 Май 2009 FreeMind Communication   |  Коментари [0] Категория › Музика

   increase  decrease

Три дни преди големия финал на VIP Brother 3, Устата пуска своя нов хит "Бате шефе", събрал някои от най-ярките бисери на Съквартирантите.
Гост звезда в парчето е отново дългогодишната сченична половинка на изпълнителя Софи Маринова, но този път по необичаен начин.

За първи път в "Бате шефе" феновете ще чуят ромската перла да рапира. Песента за която, всички говорят ще включва не само най-големите лафове на звездите от VIP Brother 3, но и ще покаже Софи в нова хип-хоп светлина.

Идеята за участието й с куплет в рими се заражда в главата на Устата докато гледа рап изпълнението на дуетната си половинка, по време на първата мисия в шоуто. Тогава, четиримата музиканти в къщата оглавиха отборите си и имаха за задача да се състезават за най-добро изпълнение на поставена песен. Отборът на Софи изпя "Бурята в сърцето ми", а самата звезда взриви публиката не само с глас, а и със зашеметяващ хип-хоп имидж и сърцато рапиране.

За да бъде изненадата пълна, Устата подготви текста с римите на Софи без нейно знание, подбирайки някои от най-колоритните й реплики в шоуто.
За да се осъществи замисления план, VIP Brother позволи на Софи Маринова да напусне къщата седмица преди големия финал и да посети звускозаписно студио. Едвам там, изпълнителката разбра за изненадата на Устата и се включи в проекта с ентусиазъм.

От днес "Бате шефе" стартира в ефира на родните радиостанции, а скоро ще се появи и нестандартната видеоверсия към парчето. "Бате шефе" дава сигурна заявка да наложи новия лаф на народа, нова рап звезда, както и новия 100%-ов хит на сезона.

Прочетено: 2377 пъти 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.