Начало » Музика » Созопол е новата спирка на Nescafe Frappe Flamenco Summer Tour с Чамбао

Музика


Созопол е новата спирка на Nescafe Frappe Flamenco Summer Tour с Чамбао Созопол е новата спирка на Nescafe Frappe Flamenco Summer Tour с Чамбао

28 Май 2007 Агенция ПРИМА   |  Коментари [0] Категория › Музика

   increase  decrease

Летният театър на Созопол ще бъде мястото, където ще се състои вторият концерт на ЧАМБАО от лятното турне NESCAFE FRAPPE FLAMENCO SUMMER TOUR.

Предварително обявеният концерт на групата в Бургас няма да се състои. Течащите и в момента ремонтни работи в летния театър на морския град няма да приключат според предварителния план, който предполагаше там да бъде вторият концерт от NESCAFE FRAPPE FLAMENCO SUMMER TOUR.

Въпреки това почитателите на съвременното фламенко от Бургас няма да останат разочаровани. Само на няколко километра от самия град, в летния театър в Созопол, на 12 юли изпълнителите на култовото парче „Pokito a Poko” ще пеят на живо за всички свои почитатели от южното черноморие.

NESCAFE FRAPPE FLAMENCO SUMMER TOUR стартира на 11 юли от летния театър в Пловдив. Финалният концерт ще се състои на 13 юли в летния театър на морската ни столица Варна.

За концертите на ЧАМБАО се очаква да пристигнат и фенове на групата от родината на NESCAFE FRAPPE – Гърция. Въпреки желанието на много гръцки компании да поканят ЧАМБАО за концерт в Гърция, от мениджмънта на групата отказват участия до края на октомври, поради работа на групата по предстоящия им нов албум. Така България се оказва единствената страна на Балканите, който има удоволствието на види и чуе ЧАМБАО четири пъти на живо за период по –малък от година.

ЧАМБАО пристигат у нас по покана на NESCAFE FRAPPE. Триото от Малага има издадени 4 студийни албума с над 500 000 продадени копия по целия свят. Групата посети за първи път България през есента на миналата година, когато предизвика бурните аплодисменти на публиката в Националния дворец на културата в София.

Прочетено: 3038 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.